'Ongelijke strijd!' Boksreus MEPT armworstel icoon 'KO' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ongelijke strijd!' Boksreus MEPT armworstel icoon 'KO' (video)

'Ongelijke strijd!' Boksreus MEPT armworstel icoon 'KO' (video)

Devon Larratt ging bruut knock-out in zijn bokswedstrijd met voormalig sterkte man van de wereld Thor Bjornsson in een waar titanengewicht. De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt en de onervaren Larrat kreeg een flink pak slaag.

Voormalig sterkste man ter wereld, Bjornsson, nam het gisteren op tegen armworstel icoon Larratt in een bokswedstrijd. Voor de Game of Thrones fans is de IJslandse reus Bjornsson geen onbekende in zijn rol als "The Mountain".

Totaal geen kans

Bjornsson, had eerder deelgenomen aan bokswedstrijden was in staat om zijn vaardigheden te gebruiken om zijn onervaren tegenstander vanaf de openingsbel te domineren. De IJslander stond gepland te vechten tegen mede sterkste man Eddie Hall, deze zegde af vanwege een blessure.

Larratt, die misschien wel de grootste armworstelaar aller tijden is, had het gevecht slechts een paar weken geleden aanvaard. Maar had geen eerdere vechtsport ervaring. De kolossale IJslander raakte Larratt met zware stoten. Na een paar rechte stoten en toen een grote linkse hoek te hebben geïncasseerd, besloot de scheidsrechter dat hij genoeg had gezien en stapte in om de wedstrijd te stoppen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws