Olympisch boksteam getroffen door coronavirus Boks Nieuws
Boks Nieuws

Olympisch boksteam getroffen door coronavirus

Olympisch boksteam getroffen door coronavirus
Olympisch boksteam getroffen door coronavirus

Pech voor het Duitse Olympisch boksteam. Deze is getroffen door het coronavirus in Oostenrijk. Veel boksers zijn besmet geraakt.

De groep, bestaande uit 18 boksers en zeven andere personeelsleden, moet nu in quarantaine blijven in het trainingskamp in Längenfeld in Tirol, zei DBV-directeur Michael Müller. Ook zei hij dat "een het overgrote deel van het team" getroffen was, maar dat het tot nu toe goed ging met iedereen.

"De boksers zijn nu in quarantaine. Ze vertonen geen sterke symptomen en kunnen zelfs blijven trainen", vertelde Müller aan de pers. Het 25-koppige team traint voor deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo.

Symptonen

De omstandigheden van de atleten worden zorgvuldig gecontroleerd en ze zouden de komende week naar huis moeten kunnen terugkeren, voegde hij eraan toe."

Het Duitse weekblad Der Spiegel meldde eerder dat de boksers, die trainen voor de uitgestelde Olympische Spelen in Tokio. Dinsdag tekenen van verkoudheid begonnen te vertonen voordat de vermoedens van Covid-19 woensdag werden bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws