Nederlandse profbokser verdacht van zware mishandeling Nieuws
Nieuws

Nederlandse profbokser verdacht van zware mishandeling

Nederlandse profbokser verdacht van zware mishandeling
Nederlandse profbokser verdacht van zware mishandeling

Boks kampioen Ricardo S. uit het Limburgse Heerlen wordt verdacht van zware mishandeling.

Ricardo S. (26) wordt door justitie verdacht van zware mishandeling gepleegd in Heerlen, hij werd samen met zijn vader op 6 november 2019 opgepakt. Het slachtoffer zou een gebroken kaak hebben opgelopen bij de vechtpartij.

Zowel S. als zijn vader worden verdacht van de mishandeling in vereniging. Het duo heeft een tijd in voorarrest gezeten maar werd recentelijk op vrije voeten gesteld in afwachting van de rechtszitting.

Zware straffen

S. is regerend Nederlands kampioen boksen in het zwaargewicht. S. is in het bezit van de Benelux-titel in het cruisergewicht. Ook is hij Nederlands kampioen boksen in het zwaargewicht, hij verloor in 2019 het gevecht om de IBO wereldtitel.

Mishandelingen gepleegd door geoefende vechters worden in het algemeen zwaar bestraft, aangezien het hier gaat om zware mishandeling in vereniging, hoeft maar van één van de twee de mishandeling te worden bewezen. Wanneer de zaak voorkomt is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws