MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video)

MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video)

Het onbekende bokstalent dat via een video afgelopen weekend viraal ging werd onderwerpt van het gesprek. Al snel viel de jonge snelheidsmachine op, ook bij topboksers die verbluft reageerden.

De toekomstige wereldkampioen toonde niet alleen zijn bekwaamheid. Maar hij was ook allemaal gefocust en gooide er een verscheidenheid aan stoten en jabs uit.

Supertalent

De jongen pronkte met snelle en verbluffende bekwaamheid tijdens een van zijn trainingssessies met zijn coach. Hij zou een van de allerbeste ter wereld kunnen worden als hij doorgaat met zijn ontwikkeling. Daar waren een hoop aantal boksfans het mee eens.

Geen wonder dat de Frans-Kameroense professionele UFC vechter Francis Ngannou onder de indruk was van zijn zeldzame show van talent. Deze gaf dan ook een positief commentaar op de video. Wie zal het jonge talent oppikken en een kans op faam geven. Het lijkt een kwestie van tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws