MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video)

MOET JE ZIEN: Jong bokstalent gaat viraal op internet (video)

Een jonge Nigeriaanse bokser pronkte met zijn bokskunsten in Lagos. Sneller dan het licht lijkt de nieuwe Mike Tyson geboren.

Het onbekende bokstalent dat via een video afgelopen weekend viraal ging werd onderwerpt van het gesprek. Al snel viel de jonge snelheidsmachine op, ook bij topboksers die verbluft reageerden.

De toekomstige wereldkampioen toonde niet alleen zijn bekwaamheid. Maar hij was ook allemaal gefocust en gooide er een verscheidenheid aan stoten en jabs uit.

Supertalent

De jongen pronkte met snelle en verbluffende bekwaamheid tijdens een van zijn trainingssessies met zijn coach. Hij zou een van de allerbeste ter wereld kunnen worden als hij doorgaat met zijn ontwikkeling. Daar waren een hoop aantal boksfans het mee eens.

Geen wonder dat de Frans-Kameroense professionele UFC vechter Francis Ngannou onder de indruk was van zijn zeldzame show van talent. Deze gaf dan ook een positief commentaar op de video. Wie zal het jonge talent oppikken en een kans op faam geven. Het lijkt een kwestie van tijd.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page