Mike Tyson bereid in de ring te sterven om ultieme ‘God-status’ te bereiken (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson bereid in de ring te sterven om ultieme ‘God-status’ te bereiken (video)

Mike Tyson bereid in de ring te sterven om ultieme ‘God-status’ te bereiken (video)

Mike Tyson heeft gezegd dat hij bereid zou zijn om in de ring te sterven voor de sport waar hij zo van houdt.

De tweevoudig voormalig wereldkampioen zwaargewicht, Mike Tyson (54), heeft zijn liefde voor boksen nieuw leven ingeblazen. Dit door vorig jaar een indrukwekkend gevecht aan te gaan tegen Roy Jones Jr.

Tyson sprak met Brendan Schaub van The Food Truck Diaries en onthulde hoe hij hoopte opnieuw te vechten in Dubai. De Amerikaan sprak ook over de betekenis van boksen voor zijn leven.

Ervoor geboren

,,Ik ben geboren om dit te doen. Ik ben geboren om dit te doen, totdat ik de status van God bereik. Ik wil doorgaan tot ik dat heb bereikt", zei Tyson.

Schaub vroeg Tyson hoe hij van plan was die status te bereiken. ,,Sterven in de ring. Vechtend tot op de dood, 'antwoordde Tyson. Dit is niet de eerste keer dat de 54-jarige openlijk over de dood spreekt.

Vorig jaar legde hij in een interview met The Sportsman uit hoe hij de angst om dood te gaan heeft losgelaten. ,,Ik ben niet bang om dood te gaan. Te sterven zijn de ring terwijl ik doe wat ik het liefste doe, boksen", zei Tyson destijds.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/dillian-whyte-wil-6-maart-wraak-nemen-op-alexander-povetkin/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws