'Meer bloed!' Tyson Fury over boksen en waarom hij niet kan stoppen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Meer bloed!' Tyson Fury over boksen en waarom hij niet kan stoppen

'Meer bloed!' Tyson Fury over boksen en waarom hij niet kan stoppen

Tyson Fury was dit jaar klaar om de handschoenen voorgoed op te hangen totdat hij van gedachten veranderde. Zaterdag zet de Gypsy King zijn boks carrière voort door tegenover oud-rivaal Derek Chisora de ring in te gaan.

Acht maanden na zijn meest recente gevecht en vier maanden na de aankondiging van zijn afscheid van de competitie, keert de zwaargewicht boksster terug naar de ring om tegen Derek Chisora ​​te vechten. In een trilogie gevecht dat zaterdag plaatsvindt in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen.

Fury legt uit waarom zijn pensionering van zo korte duur was tijdens een optreden op The MMA Hour gisteravond. "Ik heb dit nodig," zei Fury. “Ik heb dit meer nodig dan ik ooit had gedacht dat ik ooit iets nodig zou hebben en ik heb nog veel te geven, dus hier geven we weer. Meer bloed geven."

Ik heb het nodig

“Ik heb het mentaal, fysiek en emotioneel nodig, ik ben er nu niet klaar voor om het los te laten. Hopelijk zal het in de nabije toekomst zijn dat er een tijd komt dat ik er klaar voor ben om het los te laten, maar ik ben er nu niet klaar voor om het los te laten", aldus Fury.

Volgens Fury was hij oprecht blij en tevreden met zijn carrière na het verslaan van Dillian Whyte afgelopen april, een overwinning die volgde op opeenvolgende overwinningen op rivaal Deontay Wilder. Hij deed afstand van zijn The Ring-zwaargewicht titel, hoewel hij de zaterdag ingaat als de verdedigende WBC-kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws