GEVECHT DICHTBIJ: Pacquiao tekent bij Management McGregor Nieuws
Nieuws

GEVECHT DICHTBIJ: Pacquiao tekent bij Management McGregor

GEVECHT DICHTBIJ: Pacquiao tekent bij Management McGregor
GEVECHT DICHTBIJ: Pacquiao tekent bij Management McGregor

Manny Pacquiao werkt samen met hetzelfde managementbedrijf als Conor McGregor - Paradigm Sports Management

Manny Pacquiao heeft speculaties over super-gevechten met Conor McGregor verhoogd na het ondertekenen van een deal met hetzelfde management bedrijf. Paradigm Sports Management vertegenwoordigt een aantal vechters, waaronder UFC-superster McGregor.

De Ier liet doorschemeren dat hij al bijna een deal tekende om tegen Pacquiao te boksen vóór zijn langverwachte terugkeer naar de UFC in januari. McGregor's managementfirma kondigde dinsdag de ondertekening van Pacquiao aan voor vertegenwoordiging in "commerciële en sportieve inspanningen".

Samenwerken

De voorwaarden van de deal werden niet bekendgemaakt, maar een persbericht zegt dat het Paradigm Sports Management-bedrijf de krachten zal bundelen met het ‘bestaande team’ van Pacquiao, waaronder zijn zaakvoerder Arnold Vegafria, medewerker Ping Nepomuceno en advocaat Brando Viernesto.

"Ik ben er trots op om samen te werken met Paradigm Sports Management en ben enthousiast over de kansen die Audie Attar en PSM bieden", verklaarde Pacquiao in de release. “Een ding dat ik wil dat iedereen onthoudt, is altijd positief denken. Denk nooit negatief; dat is het begin van je ondergang. Alles is mogelijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws