Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘LAFAARD’: Bokslegende Deontay Wilder slaat keihard terug

‘LAFAARD’: Bokslegende Deontay Wilder slaat keihard terug

'LAFAARD': Bokslegende Deontay Wilder slaat terug naar coach Breland

Deontay Wilder is helemaal klaar met zijn voormalige trainer en in zijn ogen lafaard, Mark Breland. De bokser slaat terug en zegt dat zijn bokscarrière helemaal niet over is zoals Breland beweerd.

Voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder heeft voormalig trainer Mark Breland bestempeld als een ‘lafaard’. De twee voeren een voortdurende publieke vete uit, vanwege het verlies van de Amerikaanse bokskampioen tegen Tyson Fury in 2020.

Breland, die de handdoek in de ring gooide tijdens Wilder’s eenzijdige nederlaag tegen Fury in februari vorig jaar. Werd verbazingwekkend beschuldigd door Wilder van valsspelen. De coach zou een bedwelmend middel in het water van Wilder hebben gedaan, tijdens het gevecht in Las Vegas.

Handdoek in de ring

Sindsdien heeft Breland alle aantijgingen tegen hem weerlegd en vorige week zijn openbare stilzwijgen verbroken. De coach stelde dat de carrière van de Amerikaan op het hoogste niveau in wezen voorbij is na zijn verlies tegen Fury.

,,Soms is het niet de vijand, soms zijn het de mensen in je eigen team”, vertelde Wilder aan 78 Sports TV. ,,Laat die lafaard doen wat hij doet. Hij is een klootzak.”

Klootzak is het

,,Het is als, waar komt het allemaal vandaan? Komt het door waar ik ben in het leven en je (Breland. red.) carrière kort was? Het is nu allemaal logisch. Hij benijdt me, hij is jaloers. Nu komt al deze shit echt naar buiten.”

,,Je kunt geen koning breken. Als je een koning bent, ben je een koning. Een koning weet hoe hij weer moet opstaan ​​en verder moet leiden. Omdat hij begrijpt dat er mensen zijn die op je wachten om: ‘Sta op, koning en blijf ons leiden.’ Dat is het, ik ben een koning”, sloot Wilder af.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

FEIT: Nederlanders willen naar de sportschool, thuis trainen NEE

Een ruime meerderheid denkt dat Nederlanders fitter (92,6%) en gelukkiger (89,3%) worden als de sportscholen ...

Jorina Baars over Cris Cyborg en terugkeer naar Lion Fight (video)

Jorina Baars is een van de bekendste Nederlandse kickboksers. De meervoudig kampioen staat onder contract ...

VIDEO: MMA-kampioen trapt been rivaal gruwelijk doormidden

Dean Maxwell die afgelopen zaterdag meedeed aan het Urban Fight Night 24 in Milsons Point, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page