Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kickboks veteraan John Wayne Parr tekent voor bokswedstrijd

Kickboks veteraan John Wayne Parr tekent voor bokswedstrijd

John Wayne Parr

John Wayne Parr ook welbekend als JWP zal in november te zien zijn tegen Anthony Mundine in een bokswedstrijd.

Het vecht-record van JWP gaat terug tot 1997, de inmiddels 43 jarige kickboks veteraan die in de roemruchte K-1 vocht, en in 2018 nog in de ring stond bij Bellator kickboxing gaat de boksring in. JWP zal tegen niemand minder dan de ervaren bokser Mundine (57 gevechten, 48 winst en 9 verliezen).

Het gevecht zal plaatsvinden in Queensland, meldde News Corp (Courier Mail) vrijdag. De locatie waar de wedstrijd plaatsvindt, is het Gold Coast Convention and Exhibition Centre of het Brisbane Convention and Exhibition Centre. Het aantal rondes moet nog worden onthuld.

Gevecht bevestigen

Parr (10-3) vocht medio 2003 zijn laatste bokswedstrijd toen hij een nederlaag leed door unaniem besluit tegen Sakio Bika. Niettemin heeft hij tien zijn overwinningen geclaimd via KO / TKO. Zijn laatste verschijning in de ring als kickbokser was in april 2018, toen hij verloor door een unaniem besluit tegen Eder Lopes.

In zijn vorige gevecht afgelopen november werd Mundine (48-9) in 96 seconden verslagen door Jeff Horn. Mundine, 44, zei op Facebook en zei dat hij het gevecht was aangeboden, maar had nog geen beslissing genomen. Hij zal naar verwachting zaterdag naar Brisbane vliegen om het gevecht te bevestigen.

Bekijk ook

Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Brute knock-out: Einde carrière Bare Knuckle bokser (video)

Het boksen zonder handschoenen bewees zijn brute karakter met een gruwelijke knock-out afgelopen zaterdagavond

Moeder vermoorde bokser: ‘Mijn zoon won zijn laatste gevecht’

Moeder vermoorde bokser: 'Mijn zoon won zijn laatste gevecht'