Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jeugd bokstrainer opgepakt voor handel in drugs

Jeugd bokstrainer opgepakt voor handel in drugs

Foto: Davis County Jail

Een bokscoach is gearresteerd. Hij dealde vermoedelijk in grote partijen THC. De man werd in zijn huis opgepakt door een politie eenheid.

De 26-jarige Jon Micahel Ciano Bryant, werd gearresteerd op verdenking van witwassen van geld. Ook werd hij opgepakt voor het in gevaar brengen van kinderen. Bryant die in Syracuse, Amerika woont staat bekend als jeugd trainer in het boksen. Zo meld NEWS4SA.

Bryant zou jongeren uit zijn sportschool hebben gebruikt om de drugs te verkopen op straat. Hij maakte ook deel uit van een drugs syndicaat welke al maanden in de gaten gehouden werd door de politie.

Golden Gloves

De politie zegt dat zij Bryant lange tijd hebben gevolgd en beweren dat hij zijn positie als boksinstructeur voor jongeren gebruikte, om hem te helpen drugs aan minderjarigen te verkopen. Bryant is in verschillende publicaties verschenen.

zo werd hij geportretteerd in een verhaal over boksen van 2017 tot 2019. Bryant vertelde eerder aan de media dat hij een harde opvoeding had, met dakloosheid, voordat hij naam maakte in de boksgemeenschap in Davis County.

Er zijn meerdere artikelen geschreven over zijn reis door de Golden Gloves-competitie en hoe hij boksen gebruikte om uit de problemen te blijven.

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...