Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Je bent verslagen door een vet jochie’: Tyson Fury scheldt Anthony Joshua uit

‘Je bent verslagen door een vet jochie’: Tyson Fury scheldt Anthony Joshua uit

Tyson Fury gooit alvast wat kolen op het vuur. De Brit neemt zijn landgenoot en mede wereldkampioen boksen Anthony Joshua flink op de hak. Nog voordat zij de bokshandschoenen kruisen met elkaar.

Tyson Fury heeft Anthony Joshua op sociale media bespot als reactie op zijn laatste bericht deze week. Er zijn achter de schermen gesprekken gaande om de twee Britten met elkaar de strijd aan te laten gaan. Vertegenwoordigers van beide boksers proberen een deal te sluiten voor een strijd in 2021.

De zwaargewicht rivalen staan ​​klaar om elkaar dit jaar te ontmoeten. In een niet-gerelateerd bericht tweette Joshua woensdagavond: ,,Een geweldige moderne vechter zal in elk tijdperk succes boeken.”

Vetzak

Waarop Fury donderdagochtend antwoordde: ,Dat ben jij zeker niet, klootzak. Jij een geweldige bokser? Me reet! Je bent door een vet jochie verslagen (Andy Ruiz Jr. red.). Die ook nog eens onvoorbereid de strijd met je aanging”, aldus Fury.

,,Je kunt er goed uitzien op foto’s, moet ik zeggen. Maar in de praktijk stel je niks voor”, zegt Fury. Zoals de zaken er nu voorstaan, is een gevecht tussen Joshua en Fury nog geen uitgemaakte zaak.

Hindernissen

Het duo kwam vorig jaar financiële voorwaarden overeen om te vechten. Maar er waren wat drempels. Joshua nam zijn laatste hindernis met een negende ronde knock-out op Kubrat Pulev.

Fury moet zijn lopende juridische situatie met Deontay Wilder nog oplossen vanwege hun herkansing-contract. Om zo de weg vrij te maken voor een confrontatie met Joshua in 2021.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC-ster Tony Ferguson roept hulp in van bokslegende

Tony Ferguson, een van de sterren uit lichtgewicht selectie van de UFC, is altijd op ...

Top Karateka Sammy-Lee Muller opgenomen in de CBME Budo Hall of Fame

Sammy-Lee Muller, Kyokushin Karateka werd deze week aangenaam verrast met zijn opname in de CBME’s ...

Hoodfights in Nederland: ‘We willen gewoon knokken’

Het fenomeen HoodFights is voor ingewijden geen geheim. Het houden van gevechten zonder dat deze ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page