‘Je bent verslagen door een vet jochie’: Tyson Fury scheldt Anthony Joshua uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Je bent verslagen door een vet jochie’: Tyson Fury scheldt Anthony Joshua uit

‘Je bent verslagen door een vet jochie’: Tyson Fury scheldt Anthony Joshua uit

Tyson Fury gooit alvast wat kolen op het vuur. De Brit neemt zijn landgenoot en mede wereldkampioen boksen Anthony Joshua flink op de hak. Nog voordat zij de bokshandschoenen kruisen met elkaar.

Tyson Fury heeft Anthony Joshua op sociale media bespot als reactie op zijn laatste bericht deze week. Er zijn achter de schermen gesprekken gaande om de twee Britten met elkaar de strijd aan te laten gaan. Vertegenwoordigers van beide boksers proberen een deal te sluiten voor een strijd in 2021.

De zwaargewicht rivalen staan ​​klaar om elkaar dit jaar te ontmoeten. In een niet-gerelateerd bericht tweette Joshua woensdagavond: ,,Een geweldige moderne vechter zal in elk tijdperk succes boeken.”

Vetzak

Waarop Fury donderdagochtend antwoordde: ,Dat ben jij zeker niet, klootzak. Jij een geweldige bokser? Me reet! Je bent door een vet jochie verslagen (Andy Ruiz Jr. red.). Die ook nog eens onvoorbereid de strijd met je aanging”, aldus Fury.

,,Je kunt er goed uitzien op foto’s, moet ik zeggen. Maar in de praktijk stel je niks voor”, zegt Fury. Zoals de zaken er nu voorstaan, is een gevecht tussen Joshua en Fury nog geen uitgemaakte zaak.

Hindernissen

Het duo kwam vorig jaar financiële voorwaarden overeen om te vechten. Maar er waren wat drempels. Joshua nam zijn laatste hindernis met een negende ronde knock-out op Kubrat Pulev.

Fury moet zijn lopende juridische situatie met Deontay Wilder nog oplossen vanwege hun herkansing-contract. Om zo de weg vrij te maken voor een confrontatie met Joshua in 2021.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page