Jake Paul gaat weer boksen: kondigt datum en locatie aan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul gaat weer boksen: kondigt datum en locatie aan

Jake Paul gaat weer boksen: kondigt datum en locatie aan

Jake Paul's zesde bokspartij nadert zijn voltooiing. Gisteren kondigde Paul op sociale media een datum en locatie aan voor zijn volgende bokswedstrijd. Volgens de YouTuber zal hij op 6 augustus vechten in Madison Square Garden New York.

Dit is een week eerder dan de eerder verwachte datum van 13 augustus. Hoewel hij zijn tegenstander niet aankondigde, onthulde Paul dat bokskampioen Amanda Serrano ook op het event zal boksen. Het evenement wordt uitgezonden op Showtime pay-per-view.

Paul, 25, betrad de wereld van vechtsporten in 2019. Hij maakte zijn professionele boksdebuut in 2020 toen hij mede-YouTuber Ali Eson Gib versloeg in ronde 1. Tien maanden later verpletterde Paul voormalig NBA-speler Nate Robinson met een knock-out in de tweede ronde.

Tommy Fury

In 2021 richtte Paul zijn aandacht op ex-UFC-vechters. Nadat hij Ben Askren in 70 seconden had vernederd, versloeg hij Tyron Woodley in twee wedstrijden. De eerste van de twee tegen Woodley eindigde in een split decision. De tweede, die in maart plaatsvond, resulteerde in een gewelddadige knock-out voor Paul.

Met de vraag wie Paul als volgende zal vechten nog steeds in de lucht, zei Matchroom Boxing-voorzitter Eddie Hearn onlangs dat hij hoorde dat het Tommy Fury zal zijn. Voorafgaand aan de tweede Woodley wedstrijd, die op korte termijn gepland was. Zouden Paul en Fury elkaar ontmoeten tijdens het evenement in december. Echter, Fury trok zich terug vanwege een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws