Boksclash Jake Paul tegen Tyson Fury's broer Tommy heeft nieuwe datum Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksclash Jake Paul tegen Tyson Fury's broer Tommy heeft nieuwe datum

Boksclash Jake Paul tegen Tyson Fury's broer Tommy heeft nieuwe datum

Jake Paul geeft toe dat de annulering van het gevecht van Tommy Fury hem “miljoenen” heeft gekost. Dus komt er een kans op revanche en wel op 13 augustus. Dan zullen volgens bokspromotor Eddie Hearn, de twee tegenover elkaar komen te staan.

Promotor Eddie Hearn heeft gezegd dat het langverwachte gevecht tusen Jake Paul en Tommy Fury een datum heeft. Paul promoot zijn eigen gevechten via zijn Most Valuable Promotions banner, terwijl Fury een contract heeft getekend met Frank Warren's Queensberry Promotions.

Maar Hearn werkte onlangs met Paul samen voor het Katie Taylor en Amanda Serrano lichtgewicht titelgevecht. Hearn heeft nu beweerd dat hem is verteld dat Paul, Fury zal ontmoeten in een herschikking van hun oorspronkelijk geplande datum in december.

Eerder gepland

De YouTube-ster zou eind vorig jaar zijn Britse rivaal ontmoeten in Florida, maar de Love Island-ster trok zich terug met een gebroken rib. ,,Ik vertegenwoordig ze niet, maar ik hoor dat de wedstrijd [Paul vs Fury] plaatsvindt op 13 augustus", vertelde Hearn aan

.

Fury's promotor Frank Warren heeft een notoir slechte relatie met Hearn en Matchroom, en zal waarschijnlijk niet blij zijn dat hij het vechtnieuws heeft gelekt. En na een schijnbaar rooskleurige promotierun voor Taylor vs Serrano, lijkt de relatie tussen Hearn en Paul ook te zijn verslechterd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws