'Ik sla zijn kop eraf': Mayweather gaat YouTuber Logan 'Fall' afstraffen Nieuws
Nieuws

'Ik sla zijn kop eraf': Mayweather gaat YouTuber Logan 'Fall' afstraffen

'Ik sla zijn kop eraf': Mayweather gaat YouTuber Logan 'Fall' afstraffen

Logan Paul, YouTube ster en wannawee bokser had beter twee keer na kunnen denken om bokslegende Floyd Mayweather Jr uit te dagen. Paul gaat het zwaar krijgen want Mayweather belooft hem compleet te vernietigen volgende week zondag tijdens hun gevecht.

Ook al staat het gevecht tussen Paul en Mayweather geboekt als oefen wedstrijd, toch zal de bokslegende zich niet inhouden. Sterker nog de YouTuber kan beter zorgen dat hij uit de buurt van Mayweather's stoten blijft.

Mayweather is 50-0 als professionele bokser en hoewel hij 44 jaar oud is, traint hij nog steeds en blijft hij een van de beste boksers vanwege zijn verdediging en voetenwerk. Paul zal echter waarschijnlijk 50 pond zwaarder zijn dan Mayweather en is slechts 26 jaar oud, dus hij zal langer, groter en jonger zijn dan de ongeslagen bokser.

Geen geintjes

Toch zegt dit volgens Mayweather niets; ,,Geen strategie. Ik moet gewoon komen opdagen”, zei Mayweather tegen Caleb Pressley tijdens zijn Sundae Conversation op Barstool Sports. "Als ik wil dat het één ronde gaat, gaat het één ronde. Als ik wil dat het twee, twee wordt. Het is allemaal aan mij… Zijn voornaam is Logan, Logan Fall na 6 juni, want hij gaat vallen.”

Al eerder beloofde Mayweather 'Fall' zoals hij de YouTuber noemt tot pulp te slaan. Mayweather heeft bewezen dat een oefenwedstrijd hem niet veel zegt. Zo sloeg hij genadeloos de Japanse topkickbokser Tenshin Nasukawa knock-out tijdens hun gevecht waar de Amerikaan in een paar minuten 9 miljoen dollar in zijn zak stak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws