Hughie Fury trekt zich 'last minute' terug uit boksmatch Nieuws
Nieuws

Hughie Fury trekt zich 'last minute' terug uit boksmatch

Hughie Fury trekt zich 'last minute' terug uit boksmatch
Hughie Fury trekt zich 'last minute' terug uit boksmatch

Zaterdag gebeurde er iets waardoor de Britse zwaargewicht Hughie Fury zich terugtrok uit zijn geplande bokswedstrijd tegen Pavel Sour in Monte Carlo.

Fury voelde zich goed genoeg voor zijn gevecht zaterdagavond tegen Pavel Sour. Een woordvoerder van Matchroom Boxing, de promotor van Fury, maakte zaterdag bekend dat een virus ervoor zorgde dat Fury zich uit het gevecht terugtrok op het 11e uur.

De rest van de kaart van zaterdag in Casino de Monte Carlo blijft intact. In het hoofdtoernooi zullen Russische boksers Alexander Besputin en Radzhab Butaev het opnemen in een 12-ronde gevecht om de niet-geclaimde WBA-wereld weltergewicht titel.

Gehoopte terugkeer

De 25-jarige Fury , een neef van meervoudig zwaargewicht kampioen Tyson Fury, had gehoopt zaterdag terug te komen van een verlies tegen voormalig WBA zwaargewicht kampioen Alexander Povetkin op 31 augustus in de O2 Arena in Londen.

Fury bereide zich de afgelopen weken in Nederland voor op zijn gevecht tegen Sour, zo trainde hij op de sportschool waar GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven zijn thuis heeft. Verhoeven en Fury trainden in het verleden vaker samen, onder begeleiding van de vader van Hughie, Peter Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws