Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi Nieuws
Nieuws

Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi

Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi
Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi

Hij is de eerste Nederlandse vechter die officieel verbonden is aan de blote vuist organisatie BKB uit Engeland, Hubert Geven.

Eerder deze week word bekend dat Geven deel gaat nemen aan een 8-man toernooi door de organisatie aangemerkt als PrizeFighter 2'. Geven, die 13-3 is in mixed martial arts, is ongeslagen in zijn laatste vijf wedstrijden.

De entree van Geven in het toernooi zal dienen als zijn BKB-debuut. Verdere deelnemers naast Geven zijn twee blote vuist boks-veteranen, 'Smudger' Smith en Paul Stredder.

Meteen naam maken

Smith vocht in het eerste 'PrizeFighter' toernooi, waar hij uiteindelijk werd uitgeschakeld in de halve finale. Voor Stredder, hoewel hij BKB-ervaring heeft, zal dit zijn eerste poging zijn om het populaire toernooi voor zijn fans te winnen.

ZIE OOK>> Hubert Geven eerste Nederlander bij Bare Knuckle organisatie in Engeland

Wat Geven betreft hij vertelde onze redactie niets aan het toeval over te laten en voor de winst te gaan. Mocht Geven het toernooi winnen dan is zijn naam meteen goed neergezet in de meest bloederige vechtsport tot nu toe. Het toernooi vindt plaats in de 02 Arena op 14 September aanstaande.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws