Home / Nieuws / Boks Nieuws / Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi

Hubert Geven eerste Nederlander in 8-man blote vuist toernooi

Hubert Geven eerste Nederlander in blote vuist 8-man toernooi

Hij is de eerste Nederlandse vechter die officieel verbonden is aan de blote vuist organisatie BKB uit Engeland, Hubert Geven.

Eerder deze week word bekend dat Geven deel gaat nemen aan een 8-man toernooi door de organisatie aangemerkt als PrizeFighter 2′. Geven, die 13-3 is in mixed martial arts, is ongeslagen in zijn laatste vijf wedstrijden.

De entree van Geven in het toernooi zal dienen als zijn BKB-debuut. Verdere deelnemers naast Geven zijn twee blote vuist boks-veteranen, ‘Smudger’ Smith en Paul Stredder.

Meteen naam maken

Smith vocht in het eerste ‘PrizeFighter’ toernooi, waar hij uiteindelijk werd uitgeschakeld in de halve finale. Voor Stredder, hoewel hij BKB-ervaring heeft, zal dit zijn eerste poging zijn om het populaire toernooi voor zijn fans te winnen.

ZIE OOK>> Hubert Geven eerste Nederlander bij Bare Knuckle organisatie in Engeland

Wat Geven betreft hij vertelde onze redactie niets aan het toeval over te laten en voor de winst te gaan. Mocht Geven het toernooi winnen dan is zijn naam meteen goed neergezet in de meest bloederige vechtsport tot nu toe. Het toernooi vindt plaats in de 02 Arena op 14 September aanstaande.

Bekijk ook

Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels

Vasyl Lomachenko en Luke Campbell boksen tegen elkaar voor de WBA, WBO en WBC titels.

Kickboks veteraan John Wayne Parr tekent voor bokswedstrijd

John Wayne Parr ook welbekend als JWP zal in november te zien zijn tegen Anthony ...

Hersenoperatie op bokser Maxim Dadashev na brute knock-out (video)

Dat boksen en andere vechtsporten grote risico's met zich mee kunnen dragen bewijst de bokswedstrijd tussen Maxim Dadashev en Subriel Matias afgelopen vrijdagavond.