HOLYFIELD: 'Gesprekken met Mike Tyson zijn begonnen voor gevecht' Nieuws
Nieuws

HOLYFIELD: 'Gesprekken met Mike Tyson zijn begonnen voor gevecht'

HOLYFIELD: 'Gesprekken met Mike Tyson zijn begonnen voor gevecht'
HOLYFIELD: 'Gesprekken met Mike Tyson zijn begonnen voor gevecht'

Volgens Evander Holyfield zijn er gesprekken gaande met het team van Mike Tyson met betrekking tot een mogelijk gevecht.

De twee voormalige onbetwiste zwaargewichtkampioenen waren verhitte rivalen tijdens hun respectieve carrières. Ze kwamen voor het eerst in botsing in 1996, met Holyfield die een enorme shock veroorzaakte toen hij Tyson in de elfde ronde stopte.

Oorbijter Mike Tyson

De herkansing is bekender dan de eerste, waarbij Tyson in de derde ronde gediskwalificeerd werd omdat hij een stuk van Holyfield's oor afbeet.

De twee boksers zijn door de jaren heen vrienden geworden. Beiden hebben de afgelopen weken de wens uitgesproken om terug te keren naar de ring voor liefdadigheidsgevechten.

Geld geen rol

De 53-jarige Tyson bracht verschillende viraal gaande video's uit, waarin hij zijn snelheid en kracht liet zien en riep aan het einde van de meest recente video "I'm Back". Het duurde niet lang voordat Holyfield, 57 jaar oud, zijn eigen training videos' begon uit te brengen.

"Zijn mensen hebben met mijn mensen gepraat en we hebben nog geen vaste deal met elkaar, maar het komt er aan", vertelde Holyfield aan The 3 Point Conversation-podcast. Ook een andere tegenstander Shannon Briggs beweert dat er gesprekken zijn met Tyson en dat een deal rond zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws