'Heel eng dit!' Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Heel eng dit!’ Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video)

‘Heel eng dit!’ Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video)

'Heel eng dit!' Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na knock-out (video)

Simiso Buthelezi leek tegen een onzichtbare tegenstander te vechten nadat hij zijn rivaal Siphesihle Mntungwa keihard door de touwen van de ring had geslagen eerder vandaag. Na een aantal harde stoten van Buthelezi raakte Mntungwa flink verward.

Een bizzare situatie in de strijd om de WBF Afrikaanse lichtgewicht titel. Schokkende beelden tonen een zwaar aangeslagen Mntungwa die zich van Buthelezi afwendt en tegen een schijnbaar onzichtbare rivaal begint te boksen.

Waar ben ik

Het bizarre voorval roept flink wat vragen op. Toch is te zien dat voordat Buthelezi door de touwen ging hij Mntungwa flink raakte op zijn kin. Hierdoor raakte Mntungwa vertraagd knock-out en verloor alle realiteitszin en wist hij niet waar hij was.

De commentatoren reageerde door te zeggen dat die een ‘heel enge situatie was’ Mntungwa werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij in stabiele doch zorgelijke staat bevindt. Volgens berichten zal de bokser de aankomende dagen worden onderzocht op hersenschade.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page