'Heel eng dit!' Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Heel eng dit!' Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video)

'Heel eng dit!' Bokser vecht tegen onzichtbare tegenstander na harde tik (video)

Simiso Buthelezi leek tegen een onzichtbare tegenstander te vechten nadat hij zijn rivaal Siphesihle Mntungwa keihard door de touwen van de ring had geslagen eerder vandaag. Na een aantal harde stoten van Buthelezi raakte Mntungwa flink verward.

Een bizzare situatie in de strijd om de WBF Afrikaanse lichtgewicht titel. Schokkende beelden tonen een zwaar aangeslagen Mntungwa die zich van Buthelezi afwendt en tegen een schijnbaar onzichtbare rivaal begint te boksen.

Waar ben ik

Het bizarre voorval roept flink wat vragen op. Toch is te zien dat voordat Buthelezi door de touwen ging hij Mntungwa flink raakte op zijn kin. Hierdoor raakte Mntungwa vertraagd knock-out en verloor alle realiteitszin en wist hij niet waar hij was.

De commentatoren reageerde door te zeggen dat die een 'heel enge situatie was' Mntungwa werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij in stabiele doch zorgelijke staat bevindt. Volgens berichten zal de bokser de aankomende dagen worden onderzocht op hersenschade.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws