Harde strijd tijdens de WBC wereldkampioenschappen boksen Nieuws
Nieuws

Harde strijd tijdens de WBC wereldkampioenschappen boksen

Harde strijd tijdens de WBC wereldkampioenschappen boksen
Harde strijd tijdens de WBC wereldkampioenschappen boksen

Voormalige wereldkampioenen Guillermo Rigondeaux en Liborio Sol namen het tegen elkaar op voor de vacante WBA Bantamgewicht Wereldtitel in het co-main event, Jaime Arboleda stond tegenover Jayson Vélez in een WBA Super vedergewicht titel eliminator.

WBC vedergewicht wereldkampioen Gary Russell Jr. verdedigde met succes zijn titel door met een unaniem besluit te winnen over verplichte uitdager Tugstsogt Nyambayar in het PPL Center in Allentown, Pa. Russell won met de scores van 118-110 , 117-111 en 116-112.

"Het was niet mijn nacht," zei Nyambayar. 'Hij was vanavond de betere man. Ik heb mijn werk niet gedaan zoals ik had moeten doen. Hij is een geweldige kampioen die een geweldig gevecht heeft gevoerd. Ik maakte een fout door op hem te wachten tijdens het gevecht. Ik sta klaar voor de rematch als deze komt. "

Guillermo Rigondeaux profiteerde van de fout van Solis

Rigondeaux (20-1, 13 KO's), een voormalig verenigd 122-pond wereldkampioen en eeuwigdurend lid van de pond-voor-pond lijst, scoorde een officiële knockdown in de zevende ronde toen hij Solis tegen de touwen sloeg.

"Liborio is een uitstekende vechter, maar ik zag de kans om te slaan en scoorde de knock-down", zei Rigondeaux. "Het was een competitief gevecht, felicitaties aan hem, maar iedereen weet dat de betere bokser de overwinning heeft behaald. "

Jaime Arboleda verslaat Jayson Velez

Jaime Arboleda overleefde een knockdown om een ​​uitstekend actie gevecht te winnen door een split-decision op Jayson Veléz in een WBA Super vedergewicht titel eliminator. De scores waren 115-112 voor Velez en 114-113 tweemaal voor Arboleda.

"Het was een close gevecht, maar ik denk dat ik het gevecht won en het had alle kanten op kunnen gaan," zei Velez. "Ik denk dat ik hem twee keer te pakken had, maar ze hebben er geen geteld. Het is ok. Ik liet zien dat ik een krijger ben zoals altijd. Ik heb nu zes verliezen, maar ik ben nooit neergeslagen. Ik ben er nog steeds en ik geloof dat ik ooit wereldkampioen zal worden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws