GELD PROBLEMEN: Bel bokslegende Floyd Mayweather de armoede uit Nieuws
Nieuws

GELD PROBLEMEN: Bel bokslegende Floyd Mayweather de armoede uit

GELD PROBLEMEN: Bel bokslegende Floyd Mayweather de armoede uit
GELD PROBLEMEN: Bel bokslegende Floyd Mayweather de armoede uit

Is het geld op van bokslegende Flory Mayweather Jr nu hij € 1.200 vraagt voor een telefoontje met hem?

Floyd Mayweather vraagt ​​€ 1.200 voor online meet and greets. De actie versterkt claims dat de bokslegende geen geld meer heeft. De bokslegende die ervan werd beschuldigd een comeback nodig te hebben om zijn rijkdom terug te verdienen is lid geworden van Fanmio.

Via Fanmio biedt Mayweather zijn fans de kans op een exclusieve online één-op-één-chat. Het kost je natuurlijk wel iets om de gouden stem van de bokslegende aan de lijn te krijgen.

Lekker kletsen met Floyd

Wil je een goedkoper kletspraatje houden met Money Mayweather dan kan dat ook maar verwacht daar niet te veel van, je kunt vanaf € 52,00 al met hem aan de lijn zitten. Mayweather verdienen miljoenen met zijn bokswedstrijden maar heeft veel uitgegeven.

Nu moet de bokser ook nog eens diep in de buidel tasten omdat zijn dochter Iyanna voor de rechter moet verschijnen omdat zij een vrouw neerstak. De advocaat die Mayweather moet inhuren kost een lieve duit, dus bel en help hem uit de armoede.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws