GEKKENHUIS: Floyd Mayweather eist monsterbedrag voor boks comeback Nieuws
Nieuws

GEKKENHUIS: Floyd Mayweather eist monsterbedrag voor boks comeback

GEKKENHUIS: Floyd Mayweather eist monsterbedrag voor boks comeback
GEKKENHUIS: Floyd Mayweather eist monsterbedrag voor boks comeback

Floyd Mayweather zegt dat hij weer zou gaan boksen als hij 500 MILJOEN krijgt.

Maar de Amerikaan, die met pensioen ging met een perfect 50-0-vechtrecord, heeft geen zin om terug te komen om te vechten tegen "een van de jongere jongens". Mayweather hing zijn handschoenen op na zijn grote geld cross-sports gevecht tegen UFC-legende Conor McGregor in 2017.

Hij zou ongeveer 300 miljoen hebben verdiend voor het rondje boksen waarmee hij McGregor in de 10e ronde in de T-Mobile Arena in Las Vegas versloeg. De 43-jarige Mayweather plaagt vaak een terugkeer naar de sport die hem een ​​legende maakte in trainingsvideo's.

Het moet het wel waard zijn

Mayweather zegt dat er een monumentaal geldaanbod voor nodig is om hem de handschoenen weer te laten aan doen. Hij heeft eerder gezegd dat hij McGregor maar ook de UFC-kampioen Khabib Nurmagomedovzou bevechten maar alleen voor 500 miljoen. Maar hij wil meer.

In een gesprek met FightHype.com zei Mayweather: 'Als ik een kans zie waar ik me kan vermaken en een beetje plezier kan hebben en iets van zeshonderd miljoen kan verdienen, waarom niet? "Als ik iets ga doen, moet het het waard zijn. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws