FURY TEGEN JOSHUA: 'Geef die titels op en vecht met mij' Boks Nieuws
Boks Nieuws

FURY TEGEN JOSHUA: 'Geef die titels op en vecht met mij'

FURY TEGEN JOSHUA: 'Geef die titels op en vecht met mij'
FURY TEGEN JOSHUA: 'Geef die titels op en vecht met mij'

Als het aan WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury moet moet zijn rivaal Anthony Joshua hem niet langer ontwijken.

Om de druk op te voeren daagt Fury zijn toekomstige tegenstander Joshua dan ook uit. En zegt hem om verdere verplichtingen te omzeilen die een confrontatie in 2021 in de weg staan. Joshua, die de WBO-, IBF-, IBO- en WBA-wereldtitels heeft. Zal zijn titels op 12 december verdedigen tegen Kubrat Pulev.

Zware klus

Pulev is de verplichte uitdager van de IBF en moet tegen Joshua de ring in. Als Joshua wint dan staat hem een klus te wachten in een verplicht gevecht tegen Oleksandr Usyk van de WBO. Fury zelf neemt het op tegen Deontay Wilder in een trilogie gevecht op 19 december aanstaande.

Usyk, wil niet opzij stappen en tegen Joshua vechten wat Joshua in een erg krappe positie plaatst. Een serie met twee gevechten met Fury is verreweg een lucratievere kans voor Joshua. In plaats van al deze verplichte gevechten, vindt Fury dat Joshua zijn WBO en IBF titels moet opgeven en tegen hem te gaan vechten.

Zet het opzij

"Ik zou ik zeggen dat Joshua gewoon die titels moet verlaten en vecht het gevecht dat iedereen wil zien," vertelde Fury Behind the Gloves. "Zet die tetse vacant, laat die jongens vechten voor de WBO titel, wie het ook is, Usyk en Joseph Parker. We staan ​​aan de top van het boksen. "

"We zitten in dit boksen om de grootste gevechten te voeren die er zijn . Het is een bokswedstrijd, wat is het ergste dat kan gebeuren? Je kunt verliezen? Dat is alles, "aldus Fury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws