Fury over Wilder: 'Hij is een idioot en op zoek naar straf' Nieuws
Nieuws

Fury over Wilder: 'Hij is een idioot en op zoek naar straf'

Fury over Wilder: 'Hij is een idioot en op zoek naar straf'

Tyson Fury heeft geen goed woord over voor zijn rivaal Deontay Wilder voorafgaand aan hun derde gevecht noemde de Brit de Amerikaan een ​​'idioot' en een 'veelvraat voor straf'. Van Fury werd algemeen verwacht dat hij deze zomer in Saoedi-Arabië tegen Anthony Joshua zou vechten. Echter gooide Wilder roet in het eten.

Tijdens de uitzending van Top Rank Boxing dit weekend, werd Fury gevraagd naar de herkansing met Wilder, die hij vervolgens wegwuifde met een vernietigende kritiek op zijn rivaal. ,,Ik heb zijn hart, zijn ziel, zijn mojo. Alles van Deontay Wilder, elke substantie van Deontay Wilder, ik heb het hier in mijn zak. Ik heb het de afgelopen 18 maanden bij me gedragen. Zijn ziel", zei Fury.

Idioot

,,Deze man is op zoek naar straf. Hij is een idioot. Hij werd absoluut ontmanteld en aan stukken geslagen in ons laatste gevecht. En dat wil hij helemaal opnieuw", aldus Fury. ,,Hij vertelt mensen dat ik zijn schedel heb gebroken, ik heb zijn schouder geblesseerd, ik heb zijn biceps bezeerd. Maar toch wil hij weer met mij vechten. Hij is een van de twee dingen: absoluut gek of een sukkel op zoek naar straf. "

Een arbiter oordeelde dat Fury tegen Wilder moet vechten als contractueel verplicht. De twee hebben twee keer eerder gevochten. De twee ontmoeten elkaar nu op 24 juli in Las Vegas in wat een van de grootste bokswedstrijden van de zomer zal worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws