Fury ontvangt waarschuwing! 'Dit kan het einde zijn' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury ontvangt waarschuwing! 'Dit kan het einde zijn'

Fury ontvangt waarschuwing! 'Dit kan het einde zijn'

Het Britse zwaargewicht is misschien overmoedig door hoe gemakkelijk hij voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Wilder anderhalf jaar geleden, in hun tweede gevecht vernietigde. Het was te gemakkelijk voor Fury destijds, maar dat was de ideale situatie in dat gevecht.

Gemene vechter

Wilder was er mentaal niet op voorbereid dat de enorme Fury recht op hem af zou komen op zoek naar de KO, en hij miste de instincten om uit de buurt te blijven van de Britse kolos. Bovendien deed Fury Wilder pijn in de derde ronde. De Brit slag Wilder op het achterhoofd waardoor deze mogelijk een hersenschudding had opgelopen.

Nu, anderhalf jaar later, heeft Wilder een nieuwe trainer in Malik Scott. Onder andere schuilt daar het gevaar voor Fury, de coach heeft Wilder geherprogrammeerd. We zullen zaterdag zien of Wilder de dingen kan gebruiken die hij van Scott heeft geleerd.

Wraak zal zoet zijn

,,Mijn gevoel zegt dat Tyson zal doen waar Tyson het beste in is net als in het tweede gevecht", zei Todd duBoef, president van Top Rank to Sky Sports. ,,Maar hij kan maar beter voorzichtig zijn. Wilder kan verrassen en draagt twee verliezen met zich mee en is uit op wraak. "

,,Op 9 oktober krijgen we de kans om de trilogie absoluut af te sluiten. De fout die velen maken, is dat ze geloven dat wat Fury de laatste keer tegen Wilder deed, wijst op iets dat eindeloos zal doorgaan", aldus duBoef. Toch zal Fury voorzichtig moeten zijn, Wilder liet in diverse video's blijken voor het hoofd van de Gypsy King te komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws