Fury ontvangt waarschuwing! 'Dit kan het einde zijn' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Fury ontvangt waarschuwing! ‘Dit kan het einde zijn’

Fury ontvangt waarschuwing! ‘Dit kan het einde zijn’

Tyson Fury is gewaarschuwd door Top Rank-president Todd duBoef dat hij “voorzichtig” moet zijn aanstaande zaterdag 9 oktober. Op die dag wordt geconfronteerd Fury met de explosief stotende Deontay Wilder in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Het Britse zwaargewicht is misschien overmoedig door hoe gemakkelijk hij voormalig WBC-zwaargewicht kampioen Wilder anderhalf jaar geleden, in hun tweede gevecht vernietigde. Het was te gemakkelijk voor Fury destijds, maar dat was de ideale situatie in dat gevecht.

Gemene vechter

Wilder was er mentaal niet op voorbereid dat de enorme Fury recht op hem af zou komen op zoek naar de KO, en hij miste de instincten om uit de buurt te blijven van de Britse kolos. Bovendien deed Fury Wilder pijn in de derde ronde. De Brit slag Wilder op het achterhoofd waardoor deze mogelijk een hersenschudding had opgelopen.

Nu, anderhalf jaar later, heeft Wilder een nieuwe trainer in Malik Scott. Onder andere schuilt daar het gevaar voor Fury, de coach heeft Wilder geherprogrammeerd. We zullen zaterdag zien of Wilder de dingen kan gebruiken die hij van Scott heeft geleerd.

Wraak zal zoet zijn

,,Mijn gevoel zegt dat Tyson zal doen waar Tyson het beste in is net als in het tweede gevecht”, zei Todd duBoef, president van Top Rank to Sky Sports. ,,Maar hij kan maar beter voorzichtig zijn. Wilder kan verrassen en draagt twee verliezen met zich mee en is uit op wraak. “

,,Op 9 oktober krijgen we de kans om de trilogie absoluut af te sluiten. De fout die velen maken, is dat ze geloven dat wat Fury de laatste keer tegen Wilder deed, wijst op iets dat eindeloos zal doorgaan”, aldus duBoef. Toch zal Fury voorzichtig moeten zijn, Wilder liet in diverse video’s blijken voor het hoofd van de Gypsy King te komen.

Bekijk ook

Rico’s geheim: ‘Hierdoor win ik altijd en van iedereen’

Rico Verhoeven is de afgelopen weken wereldnieuws

Rico: ‘Ik bleef slaan maar hij sloeg niet terug’ (video)

Rico Verhoeven is de beste zwaargewicht kickbokser ter wereld,

UFC-veteraan (49) Brian Gassaway overleden! ‘Tot ziens vriend’

Brian Gassaway is op 49-jarige leeftijd overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page