'Peaky Blinders!' Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Peaky Blinders!' Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag' (video)

'Peaky Blinders!' Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag' (video)

Tyson Fury dreigt Dontay Wilder die hem een ​​bedrieger noemt compleet te slopen zaterdagavond. 'Ik ga weer vals spelen omdat ik zijn gezicht tot moes zal slaan' zegt de Brit.

Aankomend weekend staan Fury en Wilder tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Dit wordt het derde gevecht tussen de Britse en Amerikaanse kampioenen. Wilder beschuldigd de Brit er van dat deze met metaal in zijn bokshandschoenen de laatste partij bokste. Fury lacht dit weg en zegt Wilder nog dunnetjes in elkaar te meppen.

,,Weet je wat? Ik ga weer vals spelen omdat ik hem in zijn gezicht ga slaan", zei Fury maandag op The MMA Hour. ,,Volgens hem is dat valsspelen, want hij hoort niet te verliezen. Helaas ga ik weer vals spelen. Ik ga hem een ​​schop onder zijn kont geven."

Meer metaal

,,Ik had daar hoefijzers in mijn bokshandschoenen", vervulde de Brit. ,,Je weet toch dat ik een zigeuner ben? Heb je ooit 'Peaky Blinders' gekeken? Ik laadde de handschoenen met hoefijzers en dynamiet. Deze keer ga ik precies hetzelfde doen. Doe er wat meer metaal in.”

Nu komt Wilder plotseling met beschuldigingen over vals spelen. Maar Fury gelooft dat dat veel meer te maken heeft met het feit dat zijn tegenstander in ontkenning leeft, nadat hij deze laatste keer dat zij vochten zo grondig werd gedomineerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws