'Peaky Blinders!' Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Peaky Blinders!’ Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag’ (video)

‘Peaky Blinders!’ Fury dreigt Wilder gek te slaan zaterdag’ (video)

Tyson Fury dreigt Dontay Wilder die hem een ​​bedrieger noemt compleet te slopen zaterdagavond. ‘Ik ga weer vals spelen omdat ik zijn gezicht tot moes zal slaan’ zegt de Brit.

Aankomend weekend staan Fury en Wilder tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Dit wordt het derde gevecht tussen de Britse en Amerikaanse kampioenen. Wilder beschuldigd de Brit er van dat deze met metaal in zijn bokshandschoenen de laatste partij bokste. Fury lacht dit weg en zegt Wilder nog dunnetjes in elkaar te meppen.

,,Weet je wat? Ik ga weer vals spelen omdat ik hem in zijn gezicht ga slaan”, zei Fury maandag op The MMA Hour. ,,Volgens hem is dat valsspelen, want hij hoort niet te verliezen. Helaas ga ik weer vals spelen. Ik ga hem een ​​schop onder zijn kont geven.”

Meer metaal

,,Ik had daar hoefijzers in mijn bokshandschoenen”, vervulde de Brit. ,,Je weet toch dat ik een zigeuner ben? Heb je ooit ‘Peaky Blinders’ gekeken? Ik laadde de handschoenen met hoefijzers en dynamiet. Deze keer ga ik precies hetzelfde doen. Doe er wat meer metaal in.”

Nu komt Wilder plotseling met beschuldigingen over vals spelen. Maar Fury gelooft dat dat veel meer te maken heeft met het feit dat zijn tegenstander in ontkenning leeft, nadat hij deze laatste keer dat zij vochten zo grondig werd gedomineerd.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page