FIASCO: 'MMA-vechters kunnen echt niet boksen' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

FIASCO: 'MMA-vechters kunnen echt niet boksen' (video)

FIASCO: 'MMA-vechters kunnen echt niet boksen' (video)

UFC-veteraan John Moraga ging binnen 7 seconden neer, tegen Marc Castro op de undercard van het Canelo vs. Yildirim-evenement afgelopen nacht.

De tweede carrière van eenmalige UFC-titeluitdager Moraga als profbokser vertoont een dalende trend. Na een knock-out verlies in de tweede ronde tegen Castro lijken zijn dagen als bokser geteld.

Het kostte Moraga slechts zeven seconden om voor het eerst neer te gaan tegen Castro. Na nog twee knockdowns in het tweede frame, een via body shot en een andere via een linker uppercut, werd het gevecht afgeblazen via TKO.

Niks te zoeken in de boksring

De bokswedstrijd bewees volgens de commentatoren dat MMA-vechters simpelweg niet kunnen boksen. Tijdens het gevecht gingen deze dan ook los op Moraga, door te zeggen dat hij niks te zoeken heeft in de vierkante ring. ,,Wat een afgang, dit bewijst dat MMA-vechters echt niet kunnen boksen", aldus de commentatoren.

Bij de UFC waar Moraga debuteerde in 2012 en twee opeenvolgende wedstrijden won. Vestigde een record van 6-5 in zijn volgende 11 optredens. Of boksen de het volgende beste ding is voor Moraga valt te bezien.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/gane-vecht-zich-langs-rozenstruik-in-saaie-ufc-headliner-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws