FANS BOOS: Bokser laat zich expres neerslaan (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

FANS BOOS: Bokser laat zich expres neerslaan (video)

FANS BOOS: Bokser laat zich expres neerslaan (video)

De Poolse publieke omroep zender TVP Sport doet zijn best om boksen weer op de kaar te krijgen in het land. Echter met de wedstrijd van afgelopen zaterdag lijkt deze niet veel punten te scoren. Het 13e KBN-gala vond zaterdag plaats in Tarnów.

De ellende begon tijdens een van de belangrijkste gevechten van de avond. Niet alleen internet, maar ook de omroep zelf lachte hard om het duel tussen Łukasz Różański en Ozcan Cetinkaya. Het gevecht van Różański met de Turkse Cetinkaya bleek een zware teleurstelling te zijn.

Te moe om te knokken

Fans verwachtten een serieuze clash tussen de Pool en de ervaren Turkse bokser maar kregen een komedie van slechte kwaliteit te zien. Gelukkig voor de toeschouwers verlengde de jury hun leed niet. Deze maakte al in de tweede ronde een einde aan een clash. Die fans zo snel mogelijk willen vergeten.

In minder dan twee rondes landde Cetinkaya acht keer op het canvas. De rivaal van de Pool viel steeds om. In de eerste ronde werd hij vijf keer geteld. Drie keer in de tweede ronde, totdat de scheidsrechter het gevecht stopte. Op social media ging het los en beweerde men dat Cetinkaya geen zin had en zich express liet neerslaan. Bekijk de video en oordeel zelf….

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws