Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten

Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten

Anthony Joshua en Tyson Fury zullen het op twee na best betaalde contract in de geschiedenis van het boksen ondertekenen. Zo wordt voorspelt door boks experts.

Bokskampioenen Anthony Joshua en Tyson Fury liggen op koers om akkoord te gaan met twee mega gevechten. Die een waarde van maar liefst $ 880 miljoen zal vertegenwoordigen.

Fury’s promotor Bob Arum zei dat hij dinsdag plannen zal bespreken met Eddie Hearn de manager van Joshua. Het eerste gevecht van £ 200 miljoen zou in het Midden-Oosten plaats moeten vinden. Een ander zal afhangen van de toestand in de wereld omtrent de coronapandemie.

In de herkansing

Een mogelijke herkansing zou de voorkeur hebben om in Engeland te worden gehouden. En dan voor 90.000 toeschouwers in het Wembley Stadium. Door de toegevoegde ticket inkomsten en de verwachte hype zouden de rematch inkomsten stijgen tot £ 300 miljoen.

De gecombineerde deal van $ 880 miljoen zou de op twee na meest oplevende deal zijn in de geschiedenis van het boksen. De historische confrontatie tussen Floyd Mayweather met Manny Pacquiao in 2015 leverde $ 1,23 miljard op. Het gevecht tussen Mayweather en Conor McGregor bracht maar liefst $ 1,2 miljard in het laatje.

Bekijk ook

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

UFC-ster Conor McGregor raakt eigen Whiskey merk kwijt

Conor McGregor lijkt een flinke slag te hebben geslagen door zijn eigen Whiskey merk ‘Proper ...

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page