Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten

Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten
Dit mega bedrag gaan Anthony Joshua en Tyson Fury verdienen met hun gevechten

Anthony Joshua en Tyson Fury zullen het op twee na best betaalde contract in de geschiedenis van het boksen ondertekenen. Zo wordt voorspelt door boks experts.

Bokskampioenen Anthony Joshua en Tyson Fury liggen op koers om akkoord te gaan met twee mega gevechten. Die een waarde van maar liefst $ 880 miljoen zal vertegenwoordigen.

Fury's promotor Bob Arum zei dat hij dinsdag plannen zal bespreken met Eddie Hearn de manager van Joshua. Het eerste gevecht van £ 200 miljoen zou in het Midden-Oosten plaats moeten vinden. Een ander zal afhangen van de toestand in de wereld omtrent de coronapandemie.

In de herkansing

Een mogelijke herkansing zou de voorkeur hebben om in Engeland te worden gehouden. En dan voor 90.000 toeschouwers in het Wembley Stadium. Door de toegevoegde ticket inkomsten en de verwachte hype zouden de rematch inkomsten stijgen tot £ 300 miljoen.

De gecombineerde deal van $ 880 miljoen zou de op twee na meest oplevende deal zijn in de geschiedenis van het boksen. De historische confrontatie tussen Floyd Mayweather met Manny Pacquiao in 2015 leverde $ 1,23 miljard op. Het gevecht tussen Mayweather en Conor McGregor bracht maar liefst $ 1,2 miljard in het laatje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws