Dillian Whyte kondigt rematch aan met Alexander Povetkin
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Dillian Whyte kondigt rematch aan met Alexander Povetkin

Dillian Whyte kondigt rematch aan met Alexander Povetkin

Dillian Whyte kondigt rematch aan met Alexander Povetkin
De knock-out door Povetkin op Whyte afgelopen augustus

Dillian Whyte zegt dat hij dinsdag officieel een aankondiging zal doen voor zijn rematch met Alexander Povetkin. Hij doet de melding op social media.

Niet alleen Whyte praat over de rematch. Ook Matchroom Boxing promotor Eddie Hearn zegt dat het op 14 of 21 november in Londen, Engeland zal plaatsvinden. Als de rematch doorgaat is deze op zeer korte termijn na hun eerdere gevecht.

Tegen Tyson Fury

Als Povetkin de rematch met Whyte wint, net als hun eerste gevecht wordt hij door de WBC verplicht om kampioen Tyson Fury tegemoet te treden. Dat is een positie die Whyte had voordat Povetkin hem afgelopen augustus met een linker uppercut knock-out mepte.

Het geld dat Povetkin krijgt in de strijd tegen Fury, zal enorm zijn, en het komt op het juiste moment in zijn carrière. Povetkin heeft nog maar een handvol jaren over voordat hij met pensioen gaat.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page