Deontay Wilder denkt aan pensioen! 'Ik heb mijn doelen bereikt' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder denkt aan pensioen! 'Ik heb mijn doelen bereikt'

Deontay Wilder denkt aan pensioen! 'Ik heb mijn doelen bereikt'

Deontay Wilder zegt dat hij erover denkt met boksen te stoppen, nadat hij zijn doelen om wereldkampioen te worden en zijn dochter te ondersteunen, heeft 'behaald'. Met een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft Wilder al het geld dat hij nodig heeft om comfortabel kunnen leven.

De 36-jarige Wilder heeft de vakjes aangevinkt voor de doelen die hij voor hem had opgesteld toen hij in 2008 professional werd nadat hij een bronzen medaille had veroverd op de Olympische Spelen in de VS.

Wilder heeft nog steeds veel grote geldgevechten tot zijn beschikking. Voormalig IBF/WBA/WBO zwaargewicht kampioen Andy Ruiz Jr. zou het ideale volgende gevecht zijn voor Wilder begin 2022.

Alles bereikt

De winnaar van Wilder vs. Ruiz zou in een uitstekende positie verkeren om voor een wereldtitel te strijden tegen de last man standing in de oorlogen met Fury, Joshua, Whyte en Usyk in 2022. Maar Wilder is onbeslist over de volgende stap zijn carrière.

,,Ik heb mijn doelen bereikt in deze sport. Ik vertelde mijn dochter toen ze een was dat ik een kampioen zou zijn en in staat zou zijn om haar ongelooflijk te steunen. Ik heb dat gedaan" zegt Wilder. Moet ik het nog een keer proberen, of moet ik gewoon met pensioen gaan en me op andere dingen concentreren?,” zei Deontay Wilder tegen LOLNetwork

Een gevecht tussen Wilder en Anthony Joshua zou nog steeds enorm zijn, ook als Joshua zijn herkansing met Usyk verliest of volgend jaar wordt verslagen door Fury. Fans zouden graag zien dat Joshua en Wilder in 2024 tegenover elkaar staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws