Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)

Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)

Voormalig wereldkampioen boksen DeMarcus 'Chop Chop' Corley gaat bare knuckle boksen De 46-jarige voormalige WBO junior weltergewichtkoning. Zal het opnemen tegen Reggie Educated Hands Barnett Jr, tijdens BKFC 16 op 19 maart.

Het gevecht tussen Barnett Jr-Corley is de co-headliner van het hoofdgevechtt tussen Leonard Garcia en Joe Elmore. Corley is een van de beste prof-boksers die het rijk van het blote vuist boksen betreedt. Corley heeft 85 wedstrijden achter zich.

Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)

Corley won de WBO-titel in 2001 en verdedigde met succes de titel twee keer voordat hij deze verloor aan Zab Judah. Corley stond onder meer tegenover Floyd Mayweather Jr, Miguel Cotto, Marcus Maidana en Devon Alexander.

Met de blote vuist

De Amerikaan woonde vorig jaar een BKFC-try-out bij. Blijkbaar waren zijn naamwaarde en prestaties voldoende voor het BKFC-management om hem een ​​kans te geven.

Barnett, 34, is een bare knuckle veteraan en heeft grote namen verslagen sinds hij zijn BKFC-debuut maakte in 2018. Hij was een toernooi finalist op 135 pond, maar verloor van Johnny Bedford. Barnett toonde zijn taaiheid en vaardigheden in dat gevecht door op te staan ​​na 3 knockdowns.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws