Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)

Bokskampioen (46) maakt comeback, gaat bare-knuckle boksen (video)

Voormalig wereldkampioen boksen DeMarcus ‘Chop Chop’ Corley gaat bare knuckle boksen  De 46-jarige voormalige WBO junior weltergewichtkoning. Zal het opnemen tegen Reggie Educated Hands Barnett Jr, tijdens BKFC 16 op 19 maart. 

Het gevecht tussen Barnett Jr-Corley is de co-headliner van het hoofdgevechtt tussen Leonard Garcia en Joe Elmore. Corley is een van de beste prof-boksers die het rijk van het blote vuist boksen betreedt. Corley heeft 85 wedstrijden achter zich. 

Corley won de WBO-titel in 2001 en verdedigde met succes de titel twee keer voordat hij deze verloor aan Zab Judah. Corley stond onder meer tegenover Floyd Mayweather Jr, Miguel Cotto, Marcus Maidana en Devon Alexander. 

Met de blote vuist

De Amerikaan woonde vorig jaar een BKFC-try-out bij. Blijkbaar waren zijn naamwaarde en prestaties voldoende voor het BKFC-management om hem een ​​kans te geven.  

Barnett, 34, is een bare knuckle veteraan en heeft grote namen verslagen sinds hij zijn BKFC-debuut maakte in 2018. Hij was een toernooi finalist op 135 pond, maar verloor van Johnny Bedford. Barnett toonde zijn taaiheid en vaardigheden in dat gevecht door op te staan ​​na 3 knockdowns. 

Bekijk ook

Locatie gevecht Pacquiao (42) tegen Spence Jr (31) bevestigd

Manny Pacquiao en Errol Spence hebben een locatie voor hun gevecht op 21 augustus.

‘McGregor is ‘AFGEDAAN’ en zal eindgen tegen Jake Paul’

Conor McGregor zou zijn beste tijd gehad hebben in de UFC-kooi

Tyron Woodley: ‘Zo maak ik eerst Jake en daarna Logan Paul af’

Het inmiddels veelbesproken gevecht tussen de voormalige UFC-kampioen en de boksende YouTube ster zal naar verwachting veel kijkers trekken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page