Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte Boks Nieuws
Boks Nieuws

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Hughie Fury de neef van boksicoon Tyson Fury ondergaat de hevige gevolgen van Covid. De Britse topbokser heeft zich terug getrokken uit zijn komende wedstrijd tegen Michael Hunter.

Het gevecht tussen Fury en Hunter, dat live te zien zou zijn op Sky Sports, was al verplaatst naar begin juli omdat Fury ziek was. In een verklaring zei Fury dat hij door artsen is geadviseerd te rusten, na meer dan een jaar niet te hebben gebokst.

Zware symptomen

Ook het komende jaar is het advies niet de ring in te gaan dit ter frustratie van Fury. "Ik ben een professionele bokser die moet vechten om mijn rekeningen te betalen en te leven", zei hij. ,,Maar ik ben nu meer dan een jaar out en tot mijn frustratie heb ik het advies gekregen van artsen om op dit moment totale rust te nemen omdat ik lijd aan symptomen van langdurige covid."

"Het is frustrerend, maar ik kan niets doen als mijn lichaam me niet toestaat om te trainen. Ik ga de rest van dit jaar een time-out nemen en het volgend jaar weer oppakken als ik goed heb uitgerust", aldus Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws