Home / Nieuws / Boks Nieuws / David Morell sluit 2020 af met een dominante knock-out overwinning (video)

David Morell sluit 2020 af met een dominante knock-out overwinning (video)

David Morell deed gisteren wat hij moest doen. De Cubaan accepteerde een uitdaging en een risico op een van de laatste avonden van 2020. Maar hield zijn talent intact en de illusie dat er volgend seizoen, meer en betere dingen zullen komen.

Interim WBA Super middengewicht kampioen David Morrell Jr. versloeg uitdager Mike Gavronski door knock-out in de derde ronde op zaterdagavond. Het was slechts het vierde professionele gevecht voor de Cubaan.

Met een indrukwekkende aanwezigheid in de ring. Versloeg Morell, Mike Gavronski op zaterdagavond op een event in het Auditorium en de Expo Hall in Los Angeles.

Geen gevaar

Morell deed het allemaal en goed. Zijn combinatie van vaardigheden en kracht was te veel voor Gavronski. De Amerikaan stond in de ring met een poreuze verdediging en zonder verbeeldingskrach. Het was vanaf de eerste minuut bekend, dat het een kwestie van tijd was voordat het verwachte einde kwam.

Morell zette een enorme stap in zijn professionele carrière. Door afgelopen augustus de WBA-titel te veroveren door Lennox Allen te verslaan. Nadat hij twee snelle overwinningen had toegevoegd, in zijn eerste twee optredens tegen Quinton Rankin en Yendris Rodríguez.

Het gevecht met Gavronksi accepteerde Morell op zeer korte termijn. Het was duidelijk dat het niet veel gevaar zou brengen voor de Cubaan. In feite was zijn tussentijdse titel van de World Boxing Association niet in het gedrang. De wedstrijd was gepland in 10 ronden, maar de bokser uit Minnesota stelde niet teleur.

Bekijk ook

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Doodsbange MMA-vechter (24) vreest armen te verliezen (video)

Kirill Tereshin, dreigt zijn armen te verliezen. De 24-jarige body builder annex MMA-vechter is doodsbang. ...

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page