COACH: 'Mike Tyson kan zich nog meten met Joshua, Fury en Wilder' Boks Nieuws
Boks Nieuws

COACH: 'Mike Tyson kan zich nog meten met Joshua, Fury en Wilder'

COACH: 'Mike Tyson kan zich nog meten met Joshua, Fury en Wilder'
COACH: 'Mike Tyson kan zich nog meten met Joshua, Fury en Wilder'

De coach van bokslegende Mike Tyson is er van overtuigd dat zijn protégé. Zich nog steeds kan meten met Joshua, Fury of Wilder.

Rafael Cordeiro, die de 54-jarige Mike Tyson onder zijn hoede heeft genomen. Is er heilig van overtuigd dat hij ondanks zijn leeftijd met huidige topboksers de ring in kan. "Ik geloof dat Mike het kan. Als hij op een gegeven moment voor de titel wil vechten, waarom niet,"zei Cordero tegen TMZ. "Wie zegt dat het onmogelijk is om te doen?"

Tyson stapte 15 jaar geleden voor het laatst in de ring. Maar hij traint momenteel voor een acht-ronden-oefenpartij met mede-veteraan de 51-jarige Roy Jones Jr op 28 november aanstaande. "Hij is nog steeds dezelfde Mike Tyson in de ring, hij gaat daarheen om te doden of te sterven."

Sterven voor de titel

Gevraagd of Tyson met Fury, Joshua of Wilder de ring in kan, zei Cordeiro: "Alles wat hij in het verleden had, doet hij beter dan voorheen. Dus ik ben onder de indruk, niet alleen van hem als persoon, maar ook van de vechter. "

"Hij vecht elke dag in de sportschool en ik geloof dat het beste nog moet komen. Waarom niet? Als hij op een dag wil bewijzen, stelt hij zijn technieken op de proef. " Tysons laatste professionele gevecht was in 2005. Tyson verloor toen van Kevin McBride. Zijn carrière eindigde met een record van 50 overwinningen en 6 nederlagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws