KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver
Home / Nieuws / Boks Nieuws / KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver

KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver

Zwaargewicht bokslegende Mike Tyson sloeg zijn trainer Rafael Cordeiro afgelopen week bijna knock-out tijdens de training.

In zijn laatste trainingsvideo laat Mike Tyson nog maar eens zien dat hij niet te onderschatten is ook niet op 54-jarige leeftijd. Al geeft ‘Iron Mike’ wel toe totaal gesloopt te zijn na de trainingen voor zijn comeback. En zelfs uren in bed doorbrengt om bij te komen.

28 november staat Tyson tegenover mede boksveteraan Roy Jones Jr. Deze liet recentelijk weten toch wat spijt te hebben dat hij tegen Tyson de ring in gaat. Ook al is het een oefenwedstrijd, toch zegt Tyson op zoek te gaan naar de knock-out.

Kaboemmm

Dat hij dit meent is te zien in de video waar hij zijn trainer Rafael Cordeiro flink raakt tijdens een pads sessie. Cordeiro klapt flink achterover, of hij knock-out ging laat het filmpje niet zien. Maar dat de stoot aankomt dat is te horen.

Ondertussen zegt Jones Jr: “Hij is nog steeds Mike Tyson, hij is nog steeds een van de sterkste, meest explosieve mensen die ooit in een boksring hebben gestaan. Ik heb in ieder geval een fout gemaakt door met hem in zee te gaan.” En daar zou hij zomaar eens gelijk in kunnen hebben.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page