KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver Boks Nieuws
Boks Nieuws

KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver

KNOCK-OUT VIDEO: Mike Tyson slaat coach in training omver

In zijn laatste trainingsvideo laat Mike Tyson nog maar eens zien dat hij niet te onderschatten is ook niet op 54-jarige leeftijd. Al geeft 'Iron Mike' wel toe totaal gesloopt te zijn na de trainingen voor zijn comeback. En zelfs uren in bed doorbrengt om bij te komen.

28 november staat Tyson tegenover mede boksveteraan Roy Jones Jr. Deze liet recentelijk weten toch wat spijt te hebben dat hij tegen Tyson de ring in gaat. Ook al is het een oefenwedstrijd, toch zegt Tyson op zoek te gaan naar de knock-out.

Kaboemmm

Dat hij dit meent is te zien in de video waar hij zijn trainer Rafael Cordeiro flink raakt tijdens een pads sessie. Cordeiro klapt flink achterover, of hij knock-out ging laat het filmpje niet zien. Maar dat de stoot aankomt dat is te horen.

Ondertussen zegt Jones Jr: "Hij is nog steeds Mike Tyson, hij is nog steeds een van de sterkste, meest explosieve mensen die ooit in een boksring hebben gestaan. Ik heb in ieder geval een fout gemaakt door met hem in zee te gaan." En daar zou hij zomaar eens gelijk in kunnen hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws