ROY JONES LAAT KRACHT ZIEN: Stuurt Mike Tyson waarschuwing MMA Nieuws
MMA Nieuws

ROY JONES LAAT KRACHT ZIEN: Stuurt Mike Tyson waarschuwing

ROY JONES LAAT KRACHT ZIEN: Stuurt Mike Tyson waarschuwing

Naarmate de comeback wedstrijd tussen bokslegendes Mike Tyson en Roy Jones dichterbij komt dagen de twee elkaar vaker uit.

Bokslegendes Roy Jones en Mike Tyson zijn diep in voorbereiding op wat later dit jaar een interessante, alles of niets wedstrijd belooft te worden. Het gevecht wordt aangeprezen als een demogevecht, maar zo denken beide Tyson en Jones er niet over.

Hard knokken

Jones die aangaf eigenlijk spijt te hebben van het toezeggen van de wedstrijd plaatste afgelopen week een video ter waarschuwing van Tyson op internet. Tyson dreigde onlangs om Jones zijn 'kop' er af te slaan. Nu wil Jones wil die klaarblijkelijk niet zomaar voorbij laten gaan.

De laatste waarschuwing van Jones voor Tyson is een vertoning van indrukwekkende handsnelheid voor een man van zijn leeftijd bewijst dat hij Tyson serieus neemt. Verwacht dus geen zwaargewicht kampioenschap gevecht op hoog niveau. Maar verwacht ook niet dat het slechts een ‘oefenrondje’ zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws