Cheeseman verslaat Eggington in een echte boksklassieker
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Cheeseman verslaat Eggington in een echte boksklassieker

Cheeseman verslaat Eggington in een echte boksklassieker

Voor Cheeseman was de overwinning bijzonder zoet, met twee punten verlies en een gelijkspel sinds zijn laatste overwinning in oktober 2018.

Nadat pyrotechniek en vuurwerk de ‘achtertuin’ van Eddie Hearn hadden verlicht, kwamen Ted Cheeseman en Sam Eggington in de ring. met Cheeseman die zaterdagavond de overhand kreeg in een geweldig boksgevecht in Matchroom’s Fight Camp in Brentwood.

Scores waren 116-113 (tweemaal) en 115-114. Een epische 12e ronde, waarin beide mannen met overgave handelden en één stoot verwijderd leken van overwinning of rampspoed. Belichaamde het spannende karakter van deze gelijk op elkaar afgestemde wedstrijd.

Grote voorsprong

Uiteindelijk zag Cheeseman zijn voorsprong op het gebied van macht en beter boksen groter worden. Ondanks een sterke golf van stoten door Eggington in de tweede helft van het gevecht.

Beide mannen hebben in 2019 een teleurstellend jaar achter de rug. Cheeseman kan ondertussen opgelucht ademhalen omdat hij geen van zijn vorige drie wedstrijden heeft gewonnen. En nu terug is met de winst.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page