CASHEN! Dit pakte Jake Paul en Tyron Woodley met hun gevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / CASHEN! Dit pakte Jake Paul en Tyron Woodley met hun gevecht

CASHEN! Dit pakte Jake Paul en Tyron Woodley met hun gevecht

CASHEN! Dit pakte Jake Paul en Tyron Woodley met hun gevecht

Jake Paul en Tyron Woodley stonden afgelopen weekend tegenover elkaar in een beladen bokswedstrijd. En beide heren pakte elk $ 2 miljoen om hun bankrekeningen te spekken.

Wat acht rondjes boksen je al niet kan opleveren, Paul en Woodley leverde geen top prestatie sterker nog het gevecht kreeg zoals verwacht niet veel positieve feedback. Dit kan Paul en Woodley vast niet boeien want beiden kregen miljoenen uitbetaald.

Lekker betaald

De YouTube-ster Paul verbeterde tot 4-0 in zijn jonge bokscarrière, terwijl de voormalige UFC-kampioen weltergewicht die zijn laatste vijf gevechten heeft verloren waarvan er vier plaatsvonden bij de UFC. Paul, die een split decision won, en Woodley verdienden elk $ 2 miljoen onthulde de Ohio State Athletic Commission dinsdag.

Er stonden nog andere partijen op het programma waaronder die tussen Daniel Dubois en Juiseppe Cusumano die beiden ruim $ 100.000 mee naar huis namen. Paul twitterde na de wedstrijd dat hij met pensioen was gegaan. Echter vandaag kondigde de YouTuber aan dat hij weer terug was. Iets wat de vecht fans zullen herkennen van UFC ster Conor McGregor die ook af en aan in en uit pensioen ging.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page