Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De ongeslagen en uiterst getalenteerde Plant probeert een carrière bepalende overwinning te behalen. En zijn perfecte staat van dienst intact te houden terwijl hij zijn vierde wereld titelverdediging maakt. De winnaar van het gevecht van 6 november zal zijn naam in de geschiedenisboeken stempelen als de eerste onbetwiste wereldkampioen met vier titels.

Onbetwiste kampioen

,,Dit is het meest langverwachte gevecht van het jaar en terecht”, zegt Tom Brown, voorzitter van TGB Promotions. ,,Canelo Álvarez heeft bewezen een van de beste boksers in de sport te zijn en hij streeft ernaar de eerste onbetwiste super middengewicht kampioen ooit te worden. “

,,Caleb Plant, een ervaren technicus in de ring en enorm veel vertrouwen in zijn capaciteiten, wil geschiedenis schrijven en geen voetnoot worden. Beide mannen zullen vuur en vastberadenheid in de ring brengen en de ogen van de sportwereld zullen gericht zijn op de actie in MGM Grand op de avond van 6 november.”

Geschiedenis schrijven

“We zijn erg blij dat we een overeenkomst hebben kunnen bereiken voor deze strijd, omdat we geschiedenis willen schrijven door de eerste onbetwiste kampioen van Mexico of Latijns-Amerika te worden, en slechts de zesde man in de geschiedenis van het boksen”, zei Canelo’s manager Eddy. Reynoso.

Plant, geboren in Ashland City, Tennessee, woont en traint nu in Las Vegas, begeleid door zijn trainer Justin Gamber, samen met zijn vader en co-trainer Richie Plant. Caleb heeft zijn titel drie keer met succes verdedigd.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page