Canelo Alvarez klaar voor bokswedstrijd tegen top UFC-vechter Nieuws
Nieuws

Canelo Alvarez klaar voor bokswedstrijd tegen top UFC-vechter

Canelo Alvarez klaar voor bokswedstrijd tegen top UFC-vechter
Canelo Alvarez klaar voor bokswedstrijd tegen top UFC-vechter

Meervoudig bokskampioen Canelo Alvarez heeft er geen problemen mee om een bokswedstrijd aan te gaan tegen UFC weltergewicht Jorge Masvidal.

Alvarez is misschien wel de grootste superster in boksen op dit moment, terwijl Masvidal zo groot is als het maar zijn kan in de wereld van de gemengde vechtsporten.

Masvidal zei onlangs dat hij openstaat voor een boksgevecht tegen Floyd Mayweather, maar een bokswedstrijd tegen Alvarez zou aantoonbaar net zo groot zijn.

Het gaat om veel geld

In een gesprek met TMZ Sports zei Alvarez dat hij open zou staan ​​voor het boksen tegen Masvidal omdat het een gevecht zal zijn waar veel geld mee gemoeid is.

Hoewel er een enorme ervaringskloof zou zijn in professioneel boksen als ze zouden vechten, zal een gevecht niet noodzakelijkerwijs een enorme pay-per-view verkoop knaller zijn, zoals we zagen met de Mayweather vs. Conor McGregor-strijd uit 2017

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws