Home / Nieuws / Boks Nieuws / Brute knock-out: Einde carrière Bare Knuckle bokser (video)

Brute knock-out: Einde carrière Bare Knuckle bokser (video)

Het boksen zonder handschoenen bewees zijn brute karakter met een gruwelijke knock-out afgelopen zaterdagavond.

Johnavan Vistante zat aan de ontvangende kant van een woeste rechtse hoek waardoor hij languit op het doek lag in Biloxi, Mississippi. Na een dominante eerste ronde, deelde Kaleb Harris de brute stoot uit na een minuut in de tweede ronde.

De scheidsrechter stopte het gevecht voordat Vistante zelfs de vloer raakte en riep onmiddellijk medici op om de bokser te hulp te komen. Het medische team leek niet gehaast om de bokser te behandelen, ondanks de wanhoop van de scheidsrechter om hen aan te sporen.

Tijd om te stoppen

Na zijn overwinning op Bare Knuckle Fighting Championship 7 staat het record van Harris op 1-1. Harris is bereidt tegen iedereen en overal te vechten vertelde hij in een interview na het brute gevecht. Maar voor Vistante is zijn tijd in boksen met blote knokkels ten einde.

“Het is goed zo. Ik had mijn eerste professionele gevecht op 16 jarige leeftijd. Ik hield van elke minuut. Het heeft me te lang geduurd om te beseffen dat de droom van mijn kinderen en familie belangrijker zijn dan de mijne alleen, ‘schreef hij op Twitter en kondigde direct het einde van zijn Bare Knuckle carrière aan.

Bekijk ook

🎤 | Bokskampioen Tyson Fury start zang carrière in de ring?

Zaterdagnacht claimde Tyson Fury de WBC

Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury?

Voor de rematch tussen Wilder en Fury

🎥 | GATVER: Tyson Fury likte bloed van Deontay Wilder’s lichaam

Tyson Fury kwam zijn belofte na