BREAKING: Billy Joe Saunders tekent bij Matchroom Boxing Nieuws
Nieuws

BREAKING: Billy Joe Saunders tekent bij Matchroom Boxing

BREAKING: Billy Joe Saunders tekent bij Matchroom Boxing
BREAKING: Billy Joe Saunders tekent bij Matchroom Boxing

Saunders heeft een nieuw management na afscheid te hebben genomen van oude promotor Frank Warren.

Super middengewicht titelhouder Billy Joe Saunders (28-0, 13 KO's), heeft officieel een deal ondertekend met Matchroom Boxing van Eddie Hearn. Saunders wegen met zijn oude promotor Frank Warren scheiden zich eerder deze maand en wordt hij nu verondersteld in de rij te staan ​​voor een bokswedstrijd met Callum Smith, die ook onder de Matchroom-vlag vecht.

Dopingtest niet gehaald

Hearn bevestigde dinsdag de nieuwe ondertekening aan, met Saunders zal Hearn zijn handen vol hebben. Saunders, 29, is onlangs in gewicht omhoog gegaan na het verliezen van zijn middengewicht titel die leidde tot een gepland gevecht met Demetrius Andrade.

Dat gevecht kwam niet van de grond omdat Saunders niet door een dopingtest kwam, waarvan hij beweerde dat het werd veroorzaakt door een neusspray. Een gevecht tegen Callum Smith, zou een interessant gevecht op papier zijn. De ondertekening van Saunders wordt beschouwd als een grote deal voor Hearn, omdat de 29-jarige Saunders een grote aanhang heeft in het VK.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws