Bokspromotor wil dat Deontay Wilder gevecht met Tyson Fury overslaat – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor wil dat Deontay Wilder gevecht met Tyson Fury overslaat

Bokspromotor wil dat Deontay Wilder gevecht met Tyson Fury overslaat

De Engelse bokspromotor Eddie Hearn heeft gemerkt hoe stil de voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder de laatste tijd is.

Hearn begint te twijfelen of Wilder wel klaar is of gemotiveerd om Tyson Fury in de herfst te ontmoeten in een trilogie wedstrijd. Het tweede treffen eerder dit jaar tegen Tyson Fury liep niet goed af voor Wilder. Deze verloor de wedstrijd en de handdoek werd zelfs in de ring geworpen.

Hearn suggereert dat als Wilder niet klaar is om tegen WBC-kampioen Fury te vechten, hij dan uit de weg moet gaan. Hearn wil dat verplichte uitdager Dillian Whyte een kans krijgt tegen Fury. Detail Whyte komt uit de stal van Hearn, die tevens liever Anthony Joshua tegen Fury ziet staan.

2021 het jaar van de waarheid

Zelfs als Wilder ervoor kiest om opzij te stappen, is Whyte misschien niet klaar om Fury uit te dagen voor de titel in 2021. Whyte staat op 22 augustus tegenover Alexander Povetkin in een gevecht van 12 ronden in het Matchroom Fight Camp, Brentwood. Dat is geen gemakkelijk gevecht voor Whyte. Hij zal waarschijnlijk pas in 2021 klaar zijn om tegen Fury te vechten.

Whyte staat al een jaar in de wacht, wachtend op zijn verplichte titelschot voor de WBC titel sinds hij Oscar Rivas in juli 2019 in een eliminator wedstrijd versloeg. Hearn wil niet dat Whyte gedwongen wordt langer te wachten.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page