Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokspromotor wil dat Deontay Wilder gevecht met Tyson Fury overslaat

Bokspromotor wil dat Deontay Wilder gevecht met Tyson Fury overslaat

De Engelse bokspromotor Eddie Hearn heeft gemerkt hoe stil de voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Deontay Wilder de laatste tijd is.

Hearn begint te twijfelen of Wilder wel klaar is of gemotiveerd om Tyson Fury in de herfst te ontmoeten in een trilogie wedstrijd. Het tweede treffen eerder dit jaar tegen Tyson Fury liep niet goed af voor Wilder. Deze verloor de wedstrijd en de handdoek werd zelfs in de ring geworpen.

Hearn suggereert dat als Wilder niet klaar is om tegen WBC-kampioen Fury te vechten, hij dan uit de weg moet gaan. Hearn wil dat verplichte uitdager Dillian Whyte een kans krijgt tegen Fury. Detail Whyte komt uit de stal van Hearn, die tevens liever Anthony Joshua tegen Fury ziet staan.

2021 het jaar van de waarheid

Zelfs als Wilder ervoor kiest om opzij te stappen, is Whyte misschien niet klaar om Fury uit te dagen voor de titel in 2021. Whyte staat op 22 augustus tegenover Alexander Povetkin in een gevecht van 12 ronden in het Matchroom Fight Camp, Brentwood. Dat is geen gemakkelijk gevecht voor Whyte. Hij zal waarschijnlijk pas in 2021 klaar zijn om tegen Fury te vechten.

Whyte staat al een jaar in de wacht, wachtend op zijn verplichte titelschot voor de WBC titel sinds hij Oscar Rivas in juli 2019 in een eliminator wedstrijd versloeg. Hearn wil niet dat Whyte gedwongen wordt langer te wachten.

Bekijk ook

Tyson Fury boos over discriminatie woonwagenbewoners (video)

Tyson Fury die zelf geboren is in een woonwagen poste een video online. Waarin te ...

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Ik kom snel met boksnieuws’

Dana White de president van de UFC heeft verklaard dat hij de komende weken een ...

NIET GRATIS: Badr vs Benny achter betaalmuur kijken

Het ziet er naar uit dat het voorlopig afgelopen is met het gratis kijken naar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page