BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Geef mij de dood, het leven is kut' Nieuws
Nieuws

BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Geef mij de dood, het leven is kut'

BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Geef mij de dood, het leven is kut'
BOKSLEGENDE MIKE TYSON: 'Geef mij de dood, het leven is kut'

Mike Tyson heeft onthuld dat hij uitkijkt naar de dag dat hij sterft omdat 'het leven ingewikkelder is'.

In een interview met The Sportsman vertelde Tysom dat hij het leven als een dollemansrit in een achtbaan heeft beleeft, binnen en buiten de ring en heeft onlangs toegegeven dat het zich terugtrekken uit de sport, hem het gevoel gaf dat hij de man was die ooit de zwaargewicht divisie regeerde.

Op zijn hoogtepunt was Tyson de meest woeste en destructieve puncher ter wereld en werd hij de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit op 20-jarige leeftijd. Hij was ook de eerste zwaargewicht die de WBA-, WBC- en IBF-titels in bezit had en werd later de lineaire kampioen.

Bak ellende

Het leven van Tyson liep uit de hand nadat hij in 1990 door James Buster Douglas werd verslagen in een van de grootste tegenslagen in de geschiedenis van het boksen. De Amerikaan werd veroordeeld voor verkrachting en twee jaar later gevangen gezet voordat hij terugkeerde naar de sport in 1995. Hij zou de wereldtitel heroveren, maar was nooit helemaal hetzelfde.

Terugkijkend op zijn carrière en zijn leven, gaf Tyson toe dat hij de dood niet vreest en vertelde hij The Sportsman: 'Uit mijn ervaring, uit wat ik geloof, hoe meer ik weet over niet-bestaan, hoe meer ik bereid ben te sterven. 'Ja, ik kijk er naar uit, ik ben er niet bang voor. leven is misschien ingewikkelder voor mij dan sterven … omdat leven veel moed vergt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws