Bokskampioen Canelo Alvarez is de 'golddiggers' spuugzat Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Canelo Alvarez is de 'golddiggers' spuugzat

Bokskampioen Canelo Alvarez is de 'golddiggers' spuugzat
Bokskampioen Canelo Alvarez is de 'golddiggers' spuugzat

Hij is er helemaal klaar mee, meervoudig bokskampioen Canelo Alvarez.

De Mexicaanse superster Saul 'Canelo' Alvarez was duidelijk in zijn uitspraken nadat hij had toegegeven dat hij het moeilijk vindt om tegenstanders te vinden, simpelweg omdat ze 'giga bedragen vragen om met hem in de ring te stappen.

De Mexicaanse bokser heeft gezegd dat dit op dit moment het grootste probleem is bij het bereiken van een overeenkomst voor zijn gevechten. Canelo keert terug naar de ring op 2 mei, als onderdeel van Cinco De Mayo-weekend.

Diep in de buidel tasten

Er waren aanbiedingen gedaan aan super middengewicht wereldkampioenen Callum Smith en Billy Joe Saunders maar beide weigerden omdat zij meer geld wilden om te vechten. Vorig jaar betaalde Canelo flink wat geld aan zijn tegenstanders.

Daniel Jacobs ontving en Sergey Kovalev ontvingen ongeveer $ 12 miljoen om tegen Canelo te knokken in 2019. "Ik ben het spuugzat zegt Canelo, ik wil vechten maar de tegenstanders laten het afweten. Ik ga vechten op 2 mei en we zullen de tegenstander aankondigen want die komt er gegarandeerd. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws