Boksicoon Anthony Joshua tekent baanbrekende deal met DAZN
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksicoon Anthony Joshua tekent baanbrekende deal met DAZN

Boksicoon Anthony Joshua tekent baanbrekende deal met DAZN

Boksicoon Anthony Joshua tekent baanbrekende deal met DAZN

Anthony Joshua, de tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht heeft met DAZN een deal gesloten. Waardoor Joshua’s toekomstige gevechten op het uitzendplatform van het bedrijf zullen worden uitgezonden.

DAZN is de wereldwijde thuisbasis van boksen en biedt haar klanten ongeëvenaarde toegang tot elitevechters zoals Canelo Álvarez, Ryan Garcia, Gennadiy “GGG” Golovkin en Katie Taylor. Voortbouwend op hun bestaande relatie, heeft Joshua zijn samenwerking met DAZN verdiept door aandeelhouder, speciaal adviseur en merkambassadeur voor het bedrijf te worden.

Als speciaal adviseur zal Anthony Joshua toetreden tot de strategische adviesraad van DAZN terwijl het bedrijf zijn wereldwijde boksaanbod ontwikkelt door zijn klanten een rijkere en meer meeslepende ervaring te bieden.

Baanbrekend

,,Ik ga een nieuwe fase in mijn carrière in met een nieuwe trainingsomgeving, nieuwe coaches en nu een nieuwe omroep”, zei Anthony Joshua. ,,Onderhandelingen op dit niveau vergen tijd, dus ik ben blij dat alles is afgerond. Nu kan ik me volledig concentreren op het geven van de fans en DAZN wat ze willen, knock-outs in de glamour-divisie.”

Manager Eddie Hearn voegde toe: “We werken al vele jaren succesvol samen met DAZN en deze nieuwe aankondiging met Anthony Joshua benadrukt waarom ze de norm blijven stellen voor de toekomst van sportuitzendingen.

“We hebben een gedeelde visie met DAZN om het de ongeëvenaarde thuisbasis van boksen te maken voor fans over de hele wereld. Nu Anthony bij het team komt, is het podium klaar om nog meer samen te doen en we kijken ernaar uit om te beginnen. ”

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page