Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser Dillian Whyte: ‘Ik sloeg Tyson Fury knock-out’

Bokser Dillian Whyte: ‘Ik sloeg Tyson Fury knock-out’

Dillian Whyte en Tyson Fury blijven klappen uitwisselen in hun verbale strijd

Whyte beweert dat hij zijn rivaal heeft neergeslagen in zijn sparring sessie met Fury zegt ​​’stop met praten’ terwijl vete verder oplaait. Reagerend op een salvo van beledigingen van de zigeunerkoning, maakte Whyte duidelijk dat hij echt wil vechten met Fury, waar en wanneer dan ook.

Whyte tweette: “Luister Fury, ik ben niet moeilijk om te vinden, zoek me op, jij bent degene die heeft gebeld, de WBC gaf jou wat je vroeg ik ben ziek en moe van al dit gepraat. ” Hij zei: “De laatste keer dat we samen in een boks (ring) waren, landde je op je kont, dus stop nu met praten.

Omgekeerde wereld

Omgekeerd zegt Fury dat hij Whyte in de sportschool vele malen heeft verslagen, hem beschrijvend als een “zware zak op benen” maar hij wil hem nog steeds onder ogen zien in de professionele ring.

De 30-jarige Fury beweerde: “Ik heb het in een boksschool tegen je gedaan, je bent jezelf aan het verneuken, dus we zullen zien wie een lafaard is en wie niet. Of het komt tot een gevecht tussen Whyte en Fury valt te bezien.

Bekijk ook

Deontay Wilder: ‘Ik sla Tyson Fury zijn hoofd opnieuw open’

WBC zwaargewicht kampioen Deontay Wilder zegt dat Tyson Fury geen kans tegen hem heeft.

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.