Bokser in coma op rand van de dood! 'Hersenoperatie' (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokser in coma op rand van de dood! ‘Hersenoperatie’ (video)

Bokser in coma op rand van de dood! ‘Hersenoperatie’ (video)

In coma geslagen bokser ligt kantje bord! 'Hersenoperatie'

Aidos Yerbossynuly ligt in coma nat het ondergaan van een hersenoperatie. De 30-jarige Kazachstaanse bokser werd na zijn het gevecht van zaterdagavond in de Minneapolis Armory tegen David Morrell met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Gisteravond werd Yerbossynuly geopereerd om de druk op zijn hersenen te verlichten. Artsen zeggen dat het te vroeg is om een ​​langetermijnprognose te maken. Echter melden bronnen dat de bokser er zeer slecht aan toe is.

Niet zeker

Morrell domineerde het gevecht met Yerbossynuly en versloeg hem vroeg in de twaalfde en laatste ronde. Terwijl de laatste ronde voortduurde, trok scheidsrechter Tony Weeks bij Yerbossynuly een punt af op de scorekaarten voor het voortdurend vasthouden aan Morrell.

Met nog ongeveer veertig seconden te gaan in het gevecht, landde Morrell een verwoestende rechtse hoek rechtstreeks op het gezicht van Yerbossynuly, die hem naar het canvas stuurde en het gevecht beëindigde.

Geen tien tellen

Weeks begon niet eens met tien tellen, maar hielp Yerbossynuly langzaam overeind te komen. Morrell vierde zijn overwinning toen Yerbossynuly aanvankelijk opstond, maar strompelde terug in de touwen.

Toen hij zag dat Yerbossynuly hulp nodig had, rende Morrell naar hem toe en hield hem overeind. Morrell hielp Yerbossynuly naar zijn hoek te lopen en op zijn kruk te gaan zitten, waar hij onmiddellijk medische hulp kreeg.

De nederlaag was de eerste in de carrière van Yerbossynuly. Hij ging de wedstrijd in met 16-0 nadat hij veertien maanden had gewacht op de kans om te vechten tegen Morrell, die 8-0 staat in zijn carrière en de regerend WBA World Super Middleweight-kampioen.

Bekijk ook

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

‘Vette Bek!’ Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

Na hun gevecht van 10 ronden in het Tottenham Hotspur Stadium gisteren

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page