Boksen: Usyk in verplicht WBA-titelgevecht tegen Lebedev Nieuws
Nieuws

Boksen: Usyk in verplicht WBA-titelgevecht tegen Lebedev

Boksen: Usyk in verplicht WBA-titelgevecht tegen Lebedev
Boksen: Usyk in verplicht WBA-titelgevecht tegen Lebedev

WBA IBF / WBA / WBC / WBO-cruiserweight-kampioen Oleksander Usyk is bevolen zich te verdedigen tegen de verplichte uitdager Denis Lebedev.

De kansen dat de Olympische gouden medaillewinnaar Usyk 2012 (16-0, 12 KOs), het gevecht aan zal gaan met de voormalige IBF / WBA cruiserweight-kampioen Lebedev zijn dun.

Usyk is van plan om door te gaan naar zwaargewicht om te boksen in die gewichtsklasse, en hij krijgt meteen een # 1-ranglijst plek van de World Boxing Organization in die divisie, op basis van het feit dat hij hun WBO cruiserweight belt in bezit heeft.

Overstap naar zwaargewicht

Als Usyk zijn WBA-titel vacant stelt, zal Lebedev's promotor Vlad Hrunov, naar verluidt een rematch proberen te regelen tussen de 39-jarige Lebedev en de voormalige IBF / WBA-kampioen Murat Gassiev om te vechten voor de WBA-cruiserweighttitel van Usyk.

Er wordt aangenomen dat Gassiev binnenkort ook zal overgaan naar zwaargewicht zoals Usyk, dus het is onduidelijk of hij de moeite zal nemen om Lebedev te verslaan voor de WBA cruiserweight titel zodra Usyk deze vacant stelt of van de titel wordt gestript.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws