Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een ‘vette lul’

Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een ‘vette lul’

Tyson Fury daagt Anthony Joshua’s volgende tegenstander Jarrell Miller uit voor een $ 100k sparring sessie of een blote vuist bokswedstrijd. Dit voordat Miller tegen Deontay Wilder vecht.

Op twitter was Tyson Fury weer helemaal zichzelf. In de video waarin hij Jarell Miller uitdaagt zijn de scheldwoorden dan ook weer eens niet van de lucht.

Het Engelse accent van Fury versterkt nog eens de oproep tot een gevecht, die vast niet zou misstaan in de film ‘Snatch’ met Bard Pitt in de hoofdrol.

Leuk bedrag

In de video zegt Tyson bereidt te zijn om Miller een lesje te leren. Een leuke sparring sessie, of zelfs een blote vist gevecht alles kan. Miller moet daar wel even 100.000 Engelse ponden voor mee brengen.

Ook ging Fury zo ver om Miller een ‘vette lul’ te noemen, in de hoop dat deze zal toehappen voor een gevecht. Of Miller ingaat op de open invitatie van Tyson valt te bezien.

Bekijk ook

UFC-ster Khabib Nurmagomedov helpt drugsverslaafden afkicken

Khabib Nurmagomedov helpt 50 drugsverslaafden in Dagestan, inclusief dekking van behandelingskosten en geestelijke hulp. MMA-vechter ...

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

SORRY: UFC-ster Rozenstruik verontschuldigt zich bij fans (video)

Jairzinho Rozenstruik is niet tevreden met zijn eigen prestatie afgelopen nacht in Las Vegas tegen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page