Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een 'vette lul' Nieuws
Nieuws

Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een 'vette lul'

Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een 'vette lul'
Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een 'vette lul'

Tyson Fury daagt Anthony Joshua's volgende tegenstander Jarrell Miller uit voor een $ 100k sparring sessie of een blote vuist bokswedstrijd. Dit voordat Miller tegen Deontay Wilder vecht.

Op twitter was Tyson Fury weer helemaal zichzelf. In de video waarin hij Jarell Miller uitdaagt zijn de scheldwoorden dan ook weer eens niet van de lucht.

Het Engelse accent van Fury versterkt nog eens de oproep tot een gevecht, die vast niet zou misstaan in de film 'Snatch' met Bard Pitt in de hoofdrol.

Leuk bedrag

In de video zegt Tyson bereidt te zijn om Miller een lesje te leren. Een leuke sparring sessie, of zelfs een blote vist gevecht alles kan. Miller moet daar wel even 100.000 Engelse ponden voor mee brengen.

Ook ging Fury zo ver om Miller een 'vette lul' te noemen, in de hoop dat deze zal toehappen voor een gevecht. Of Miller ingaat op de open invitatie van Tyson valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws